Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Трите до крај ќе ги победиме.

Benitez reports Eden Hazard could be available but Mikel and Bertrand look set to miss out. Oriol Romeu could play some part.

Добро е, се враќа „порано“ од повредата :)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 15:01 ---
Него МекЕкран го прати некој до кај е тој со талентот?
Еве глеам After completing a highly successful loan spell at Middlesbrough, McEachran was awarded Middlesbrough's young player of the season.
Само дали го гледал некој додека играл?

Го имам гледано неколку пати и добар беше. Но не верувам дека ќе дојде да игра редовно во сениорскиот тим иако сакав да биде обратното. Има 100 играчи на позицијата каде што игра тој, а знаејќи ја политиката на клубот :tapp: што не ги смета младите играчи туку се купува цело време, не гледам дека ќе добиваат шанса талентите... Најмногу ќе ми биде криво за овој и Ислам ако се загубат.
Се надевам дека од наредната сезона ќе се промени ова барем малку...

Добро е што ќе игра Хазард, ако тепаме утре ќе обезбедиме место во ЛШ, и потоа на мира може да се фокусираат за финалето во ЛЕ.

Епа му се има испуштено некому. Клошарана. А, вујко ми им кажа да ќутат, бар уште некое време...

Инаку, утре со Тотенхем. После долго време ги тепавме на тоа нивата и тоа 4 парчиња им дадовме. Вечни пациенти ни се на Стемфорд, не гледам зошто не би ги победиле утре. Штета би било да не го направиме тоа, ги тепавме на гости, а дома да кикснеме.
Плус сега кога можеби и највеќе ни треба. Сакам победа, ништо друго не доаѓа во обзир, освен некои срања да се случат непредвидени, па би бил задоволен и со нерешено, ама само во таков случај. Да ги победиме утре и да си го ладиме докрај.
Хазард спремен да биде, Мозес десно, Мата и Торес, Рамирес и Луиз задњи, Кејхил и Тери централни, Рамче со специјална задача за Бејл.

Инаку со Шурле била готова работата. Најверојатно ќе се носи како крило. Е сеа ме чуди, тој кога игра крило, игра лево. Таму неприкосновен е Хазард. Дали ќе биде десно крило, да ротира со Мозес, ќе видиме. Ма да, јас највеќе го сакам како шпиц, има се што треба да има еден напаѓач.
Потпишал пред-договор, уште клубовите да се договорат.

Ја баш сакам да ги плеснеме Тотенхем на нивен терен, онака како што им следуе плескање од шампионски тим. Ептен се преценија, а не се свесни дека само Бејл им вреди у цела екипа, плус АВБ се дрзнува да коментира и лае за Челзи а тоа не му е работа. Е баш за тоа сакам да ги истресат од ќотек утре и да си идат дома со петарда у северен Лондон. Лондон is blue and will always be!

603870_649833448377129_356615630_n.jpg

Повели dragonsky

Епа му се има испуштено некому. Клошарана. А, вујко ми им кажа да ќутат, бар уште некое време...

Инаку, утре со Тотенхем. После долго време ги тепавме на тоа нивата и тоа 4 парчиња им дадовме. Вечни пациенти ни се на Стемфорд, не гледам зошто не би ги победиле утре. Штета би било да не го направиме тоа, ги тепавме на гости, а дома да кикснеме.
Плус сега кога можеби и највеќе ни треба. Сакам победа, ништо друго не доаѓа во обзир, освен некои срања да се случат непредвидени, па би бил задоволен и со нерешено, ама само во таков случај. Да ги победиме утре и да си го ладиме докрај.
Хазард спремен да биде, Мозес десно, Мата и Торес, Рамирес и Луиз задњи, Кејхил и Тери централни, Рамче со специјална задача за Бејл.

Инаку со Шурле била готова работата. Најверојатно ќе се носи како крило. Е сеа ме чуди, тој кога игра крило, игра лево. Таму неприкосновен е Хазард. Дали ќе биде десно крило, да ротира со Мозес, ќе видиме. Ма да, јас највеќе го сакам како шпиц, има се што треба да има еден напаѓач.
Потпишал пред-договор, уште клубовите да се договорат.

Нешто Лампард нега гледам, а и Торес жити се кај го извади , на сите треба да ви е јасно дека без Лампард играта ние за класа послаба, така да ако сакаме да ги тепаме живинарите мора да игра Лампард, за Торес нејќам да трошам тастатура зошто не!

Ја баш сакам да ги плеснеме Тотенхем на нивен терен, онака како што им следуе плескање од шампионски тим. Ептен се преценија, а не се свесни дека само Бејл им вреди у цела екипа, плус АВБ се дрзнува да коментира и лае за Челзи а тоа не му е работа. Е баш за тоа сакам да ги истресат од ќотек утре и да си идат дома со петарда у северен Лондон. Лондон is blue and will always be!
Абе, кумановац, на нивен терен ги рокнавме 4-2, сега се на Бриџ. Чисто процедурално.

Нешто Лампард нега гледам, а и Торес жити се кај го извади , на сите треба да ви е јасно дека без Лампард играта ние за класа послаба, така да ако сакаме да ги тепаме живинарите мора да игра Лампард, за Торес нејќам да трошам тастатура зошто не!

Торес за со Тотенхем, нека игра, ќе видиш зошто. А, Лампард ќе се влече по Бејл, мора потврдо во среден ред, а не да дува ветер.

И јас би играл со Тери, Кејхил, Рамирес, Луиз, Торес. За Торес и сигурен сум дека ќе игра.

Торес ќе игра 100 % и дава гол 200 % .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom