Со Forex ја расчистивме темата и нема што повеќе да се дискутира,барем за мене.И има многу работи што реално не ми се јасни и затоа и се префрлив на оваа тема.
Со Forex ја расчистивме темата и нема што повеќе да се дискутира,барем за мене.И има многу работи што реално не ми се јасни и затоа и се префрлив на оваа тема.
Оддамна не сум прочитал ваков одлепен муабет ни јас
Читај го ова коментаров е од петокот!Оддамна не сум прочитал ваков одлепен муабет ни јас
Epa ajde da sorabotuvame.Jas nemam nikakov biznis a imam ogromna zelba i eden kup idei za biznis.
Taka da od site vas koi imate biznisi koj bi bil najhuman ili najhumana da donira na moja smetka nekoe evro?
мислам дека кмб не ти е лоша опција исто тука би ја вклучил и тплф бидејќи имаат одлука дека ке ја бранат цената од 20 ти овој месец. Всушност нашава берза нема растено до сега што имаат останатите во светот па и на балканот доправа треба да расте што и да земеш не би требало да погрешиш.Ve molam da mi kaze nekoj sto se slucuva so TEL., dali go objavija kvartalniot izvestaj ? Dali akcijata e seuste vredna za kupuvanje ili e podobro da se investira vo ALK i KMB ?Ve molam za sovet za investiranje pomegju ovie tri kompanii.
Super e dividenda sekoj mesec i toa 12 % za sekoj mesecДруже, гледам дека тролаш, држи си се ти до Форексот со левериџ 400
lani ne isplati dividenda, imav akcii, imam i sega nesto sitno, ako si siguren deka ke isplaka da im dadam podatoci trebaДивидендата е најмала работа. Најважно е што Топлификација ќе откупува сопствени акции д по цена и до 10 000 денари. Така стои во одлуката која треба да се изгласа за некоја недела. Сегашната цена е 1550 денари. Може многу лесно и брзо да ја донесат цената до 6000ден за да се заштитат од превземање за почеток, оти ако ја преземат им отидоа фотељите, брзо ке реагираат со оглед дека веќе имало најави од Русите за промена на менаџментот како точка.
најкасно до Јули оваа година. Бар до сега таква беше праксата.
Да точно лани не дадоа, пред тоа дадоа. Оваа година има предлог за 60 ден ке треба да го изгласаат на собрание на крајот на месецов ке се одржи во А. Палас . Потоа ке треба да испратис копија од трансакциска и лична карта кај лицето за контакт со инвеститори во Топлификација Бисера или Ѓорѓи мислам дека се луѓето.lani ne isplati dividenda, imav akcii, imam i sega nesto sitno, ako si siguren deka ke isplaka da im dadam podatoci treba
pa sumata ne e bas malku mislam gledajkigi ostanatite kompanii thnx.Сигурно не била нешто посебно штом никој не се сеќава .
Еве јас ти проверив повели
За 2011 била 3.382,50 денари или дивидендниот принос бил 9,41 %.
За 2012 е 3998,00 денари или принос од 9,52 %
Катастрофа овој кватрал КМБ ептен отидоа во загуба...а и самите рекоа 2013 ќе биде лоша. Не очекувам добри информации од нив оваа година...дивиденда слабо или ништо за 2013та...може ќе се опорават во 2014та ама...што мислите што ке се случува со Комерцијална
имам земено акции едни по 2900 други по 2600....и мм сака да прави калкулации а ја не ги давам никако зашто мислам дека сега не е погоден момент за тоа