Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
иако не ми е по мерак овој трансфер ,сметам дека имаме премногу играчи во средниот ред сепак му посакувам многу среќа на Мунари во Интер се надевам дека Мурињо не купува играчи за џабе. :helou:

Ајдеее ерлија голот на Императорот.Дај боже да се врати во старата форма и да лупа по 20-30 гола на сезона.:helou:

Inter-Quaresma: tutto in 24 ore

Ај да видиме дали ќе испадне и ова чудо, Бранка вели дека денов е многу важен а весникот дека Интер доставиле понуда вредна 25 милиони евра која Порто наводно ја прифаиле

Inter-Quaresma: tutto in 24 ore

Ај да видиме дали ќе испадне и ова чудо, Бранка вели дека денов е многу важен а весникот дека Интер доставиле понуда вредна 25 милиони евра која Порто наводно ја прифаиле

Значи изјавата на Бранка

``Како што рече Мурињо заинтересирани сме за Кварезма но сега за сега тој уште е играч на Порто.Во секој случај за многу кратко време тој може да го засили нашиот тим.Денеска е многу важен ден за целата операција се треба да се знае до крајот на неделата.``

http://www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=89894

Леле нз зашо ама ич не го сакам Мурињо....а не го сакав ни Манчини....Се знае нешо дали Адријано ке добива почесто шанса да се истакне???

ке го засакаш, ке видиш! колку е интересен само...
а сакав да прашам кои си отидоа од интер летово? не за друго, него нема да има мн. играчи, па и сега и со мунтари, адриано, кварезма.....

Леле нз зашо ама ич не го сакам Мурињо....а не го сакав ни Манчини....Се знае нешо дали Адријано ке добива почесто шанса да се истакне???

Со формација 4-3-3 според мене Адриано би требало да добие шанса да заигра и за прв состав покрај Балотели и Ибра.Сега се зависи од него и ја веруам дека Адриано ќе се врати во старата застрашувачка форма, плус добива и голема поддршка од Мурињо

ке го засакаш, ке видиш! колку е интересен само...
а сакав да прашам кои си отидоа од интер летово? не за друго, него нема да има мн. играчи, па и сега и со мунтари, адриано, кварезма.....

Сега за сега само Андреоли има заминато во Рома.А Интер сигурно нема да има пренатрупан состав, тоа го кажа и самиот Мурињо кога рече дека има премногу играчи на иста позиција.Според мене до 31 Август покрај Мунтари и Мансини ќе дојде и Кварезма а најверојатно некој од овие ќе си замине: На моја црна листа за заминување се:Цезар,Станковиќ,Креспо,со доаѓањето на Мунтари најверојатно и Дакур ќе си оди(иако јас не би сакал),Бурдисо(ако дојде Ферари како слободен играч) и може да си заминат или Маниче или Солари.
Сето тоа ќе го среди Мурињо.Тој самиот им кажал на централните дефанзивци (Матераци,Киву,Кордоба,Самуел,Бурдисо,Ривас)дека се премногу и дека ќе нема можност дури некои од нив да седнат на клупата за резерви и играчите целосно го сватиле тоа.Така да јас верувам во Мурињо во врска со тоа кој си оди а кој останува-тој знае најдобро.
Поз

Сега за сега само Андреоли има заминато во Рома.А Интер сигурно нема да има пренатрупан состав, тоа го кажа и самиот Мурињо кога рече дека има премногу играчи на иста позиција.Според мене до 31 Август покрај Мунтари и Мансини ќе дојде и Кварезма а најверојатно некој од овие ќе си замине: На моја црна листа за заминување се:Цезар,Станковиќ,Креспо,со доаѓањето на Мунтари најверојатно и Дакур ќе си оди(иако јас не би сакал),Бурдисо(ако дојде Ферари како слободен играч) и може да си заминат или Маниче или Солари.
Сето тоа ќе го среди Мурињо.Тој самиот им кажал на централните дефанзивци (Матераци,Киву,Кордоба,Самуел,Бурдисо,Ривас)дека се премногу и дека ќе нема можност дури некои од нив да седнат на клупата за резерви и играчите целосно го сватиле тоа.Така да јас верувам во Мурињо во врска со тоа кој си оди а кој останува-тој знае најдобро.
Поз

Креспо беше играч на Челзи, позајмен на Интер. Му истече договоро и сега е слободен играч. Уште го држите во Интер? :uvo:

Креспо беше играч на Челзи, позајмен на Интер. Му истече договоро и сега е слободен играч. Уште го држите во Интер? :uvo:

Не.Ама тој на неколкупати има изјавено дека сака да остане во Интер и да го продолжи договорот...ако не се лажам.:toe:

Креспо има уште две години со Интер

Инаку најнова изјава од Интер Мунати е последното засилување во Интер Мурињо сака 22 играчи и 3 голмани ќе има болни заминувања-изјава на Ориали

Мурињо вели дека напаѓачите му се многу ќе си оди некој од Креспо,Круз или Суазо вели дека го загрижува тоа што уште не тренираат Киву,Кордоба и Самуел

Со формација 4-3-3 според мене Адриано би требало да добие шанса да заигра и за прв состав покрај Балотели и Ибра.Сега се зависи од него и ја веруам дека Адриано ќе се врати во старата застрашувачка форма, плус добива и голема поддршка од Мурињо

Kaj e Maнсини , Кварезма . . . Или Адријано или Ибра во прв тим , со оглед дека Ибра сеуште ја нема залечено повредата можно е на стартот од сезоната Адри да го гледаме како првотимец , али Мурињо ке ротира , бар првава сезона , а од наредна или Адри или Ибра си одат , се зависи од тоа кој подобро ке се покаже нареднава сезона .

Мурињо јасно се изјасни , ке форсира формација 4-3-3 , а веке добро познат ни е податокот дека во тој систем тој користи двајца офанзивни крилни играчи ( затоа се форсираше носењето на Мансини и Кварезма ) и еден класичен напаѓач , така да ние можеме да правиме комбинаторики во стилот , Ибра ке игра поповлечено , Адри најистурен , али во тактичките замисли на Мурињо , тоа не би се практикувало , може во ситуација кога ке имаат негатива и таа варијанта да ја проба али секој меч би го започнувал со Мансини и Кварезма како крила а за напред моменталната состојба и форма ке одлучуваат , веќе гледам дека Балотели го користи како крило во пријателскиве средби така да многу добра алтернатива ке имаат и Мансини и Кварезма , сеуште е младо детево за да очекуваме од него феноменални натпревари и статус на првотимец , сеуште треба да се стекнува со искуство . .

И официјално САЛИ МУНТАРИ во Интер леле каква појава е човеков ама играчиште е силен шут добар техничар и брз. Знае Мурињо што купува.:salut:

Поз
Одамна веќе e играч на Атлетико Мадрид. :)

Можеби Мурињо ќе ја промени тактиката :), иако не верувам ама рече декае дојден во Италија за да учи, ако не се покаже како успешна можеби нешто ќе промени. Не сум сигурен колку добро ќе функционира 4-3-3 без класичен плејмејкер. Во италија само Рома ја користи таа тактика, меѓутоа има инзворедни играчи во везната линија на средниот ред. Понекогаш и Милан играше така но и тие благодарејќи на нас имаат многу силен среден ред.

Едит: Мурињо одма започна со провокации ѕвер е, вели дека притисокот за Тим трофејот е врз Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom