Бричење на зетот

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.619
"Ден пред да се ожени, како по обичај младоженецот го бричат неговите другари и притоа му прават се и сешто а тој нема право на приговор и сето тоа мора да го издржи како вистински маж."

Тоа се прави вредности и негувачи на традицијата. Македонија вечна!

П.с Овие со ракавиците џоа за фистинг!

Го спремаат за најлошото, брак! Го прашуваат дали му е тешко, овој вика „да“ и после му кажуваат дека тешкото допрва доаѓа и не трае само петнаесетина минути, него додека смртта не ве раздели.

Ќе се женам не ме депримира ова видео :cool: Маж ли сум или што сум :icon_mrgr: Ако ова видео те предомисли валјда ќе бидеш педер ... (y) :pipi:

Во секој момент гледајки го видеово очекував и некој ваков да се појави..

1.jpg

Ќе се женам не ме депримира ова видео :cool: Маж ли сум или што сум :icon_mrgr: Ако ова видео те предомисли валјда ќе бидеш педер ... (y) :pipi:

:facepalm: се прочита ли што напиша ,ќе станел педер,ти можеби ако те обричат ќе станеш лезбијка ;)

во кое село е ова?
да не му текне на човек да се жени, како Исус го мачат :pos:
па и овој зетот како уплашен седи, ни мрда, ни зборува, ни прета :icon_lol:

TIL сите неженети се педери.

Ова не е македонски обичај..Ова е турски обичај кој останал.и не го прават сите само некој поединци кој им останал традиција од местата од каде што потекнуваат.

Surviving the Cut ! :)
Ко на дискавери, тематиката е таа :D

Кој к*р бе?
И после оти не сме ги сакале и почитувале македонските обичаи.Мрш таму :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom