- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
vikaat deka mnogu bil gaden, vistina e?Овој ако не го гледате скаран ви сум и не ви правам муабет повеќе
Филмов е лекција за опаметување во стилот -Што ќе си посееш тоа ќе си жнееш.
![]()
vikaat deka mnogu bil gaden, vistina e?Овој ако не го гледате скаран ви сум и не ви правам муабет повеќе
Филмов е лекција за опаметување во стилот -Што ќе си посееш тоа ќе си жнееш.
![]()
Ако си хомо...vikaat deka mnogu bil gaden, vistina e?
Зависи шо подразбираш под гадење. Ако подразбираш колење, крвови, сечење раце/нозе, таква работа нема.vikaat deka mnogu bil gaden, vistina e?
shto znam valjda deka zensko mi kazaАко си хомо...
филмот има претерано многу цицки и секс
Ова детенцево на аватар што ми е е главен лик. Може ли он да биде гаден жити сеvikaat deka mnogu bil gaden, vistina e?
И Хари Потер да не заборавам, не сум гледал ниеден а и немам намера во скоро време. Aватар не го изгледав, зашто го утнав на кино... и не ми се правеше ќеиф дома, али овој планирам да го гледам некој ден.Трилогијата Господар на Прстените не сум ја гледал, додуше првиот го загледав до пола и ми беше страшно досаден добро е што морав да излезам, ме чекаа. Не планирам во скоро време да го гледам. Од новиве бондови само првиот го гледав, твајлајт првиот и немам намера ништо од него да гледам веќе. Овие први ми текнуваат, за господарот знам ќе има мрчење![]()
Чисто онака, колку ти е IQ-то?Па да се палиш на филм во кој некојси ретардиран трча 3 години без престан ......
Јас ко го гледав тоа беше понижење за мојата интелегенција.
Досега го немам проверено зошто не сум почувствувал потреба, али сметам дека ми е на задоволително ниво. По твоја претпоставка, колку ми е ?Чисто онака, колку ти е IQ-то?
барам бан за братучедов на бибилПа да се палиш на филм во кој некојси ретардиран трча 3 години без престан ......
Јас ко го гледав тоа беше понижење за мојата интелегенција.
Па овај од xxx шо прескокнува 50 катница со моторот ми е некако пореален.
Не знам само кои емоции ви ги буди филмот, кога истите можите да ги почуствувате и да излезите 15 мин низ град. Не мора да чекате некој на филм да ви ги прикажи.
Ве запустија американциве.
Па ми стоиш ко добра 80ка.Досега го немам проверено зошто не сум почувствувал потреба, али сметам дека ми е на задоволително ниво. По твоја претпоставка, колку ми е ?
Па ми стоиш ко добра 80ка.
Барај бан за овај шо не нарекува прости ние шо не гледаме драми.барам бан за братучедов на бибил
Ех сега и ти ме прецени.Па ми стоиш ко добра 80ка.