Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ја ве напуштив 10 мин пред крај морав да одам, гледам 1:1 е. Па ок е со оглед на тоа дека вторите тимови играа. Малку имаше жустрина е така треба малку да има загревајне. Иначе ја сум задоволен, со бодов Дортмунд е сигурен втор во Германија. Целта е постигната. Иначе како што гледам, Баерн три години по ред не може да го победи Дортмунд во Бундеслигата ;) Имам надеж за финалето, иако Баерн е голем фаворит.
Од кога Гундоган, Лева,Куба, Суботич,Шмелцер ги сметаш за втор тим :icon_lol:

Од кога Гундоган, Лева,Куба, Суботич,Шмелцер ги сметаш за втор тим :icon_lol:
Гундоган мислам не играше, Лајтнер играше. Па добро, 6 првотимци не играа мислам пак се втори тимови. И за Баерн играа Нојер, Гомез, Боатенг, Алаба, Милер покасно на пример. Муабетот ми беше не играа со првите 11.

Гундоган мислам не играше, Лајтнер играше. Па добро, 6 првотимци не играа мислам пак се втори тимови. И за Баерн играа Нојер, Гомез, Боатенг, Алаба, Милер покасно на пример. Муабетот ми беше не играа со првите 11.
Како бе не играше Гундоган, и ти после ќе зборуваш. Гундоган беше стартер али се повреди и беше сменет.

Ако се лажеме дека е прв тим.
И Ројс влезе веднаш после црвениот, Клоп се запали одма потрча по победата :icon_lol:
И да Гундоган играше како 10ка .

Добро што ваква утакмица се деси пред финалето, ако до сеа беа мотивирани 200%, сега се 500%!!!

Не ми се верува кои пички станале Дортмунд, не беа вакви лани, а ни полани... Дали им се качија акциите откако видеа дека прават резултати или Клоп им изиграва Мурињо у соблекувална - не знам, ама знам дека на 25-ти ќе го лапнат немиен со 3 комада гол разлика и тоа е тоа! Дебилите Клоп, Гроскројц и Шмелцер ќе си почекаат за ЛШ некоја друга година.

П.С На денешната утакмица уште Диего им фалеше и ќе беа најпичкарскиот состав ever

Како бе не играше Гундоган, и ти после ќе зборуваш. Гундоган беше стартер али се повреди и беше сменет.
Ок, не видов цела утакмица, се извинувам.

Како што читам по веснициве германски, по сè изгледа Ули и ќе се повлече од претседателската функција на привремено.Сега му врши притисок (покрај канцеларката) и Шојбле тоа да го направи, зошто човек како него ја оштетувал унијата која е составена од CSU и CDU (а Ули е поддржувач на CSU) и го критикуваше за неговиот однос; за тоа што се жалел за она што го пишувале медиумите за него, на што Шојбле му одговорил дека тоа е нормално и дека еден човек кој направил „повеќе од големо г**мно“ не треба да се чуди на реакцијата на медиумите зошто сепак тоа што го направил е дело казниво со закон и не требало да си го дозволи тоа воопшто проминентна личност како него.

Евентуално да му се понуди таа позиција на Кан да ја превземе на привремено.......

Ќе игра Крос во финалето?
Ima uste mesec i pol da odmara sigurno.

Borg_Drone

Nema potreba mislam od Kahn,Effenberg.Naslednikot na Uli treba da bide proverena licnost.Rummenige,Hopfner od popoznatite sto gi znam,no ima od supervisory board koi se dovolno dobri..Mozno e da stavat nekogo kolku da se znae demek glaven e,a Uli da go vodi timot od pozadina.Najrealno bi bilo toa.

Ima uste mesec i pol da odmara sigurno.

Borg_Drone

Nema potreba mislam od Kahn,Effenberg.Naslednikot na Uli treba da bide proverena licnost.Rummenige,Hopfner od popoznatite sto gi znam,no ima od supervisory board koi se dovolno dobri..Mozno e da stavat nekogo kolku da se znae demek glaven e,a Uli da go vodi timot od pozadina.Najrealno bi bilo toa.
И јас мислев претходно дека ова ќе го земе в игра Ули, дека он пак ќе ги влече конците во позадина преку некој друг, ама не го споменав зошто шансите да се случи тоа се „фифти-фифти“.Само биди сигурен дека после финалето ќе си отиде од таа позиција, дали на привремено или пак целосно ќе се повлече тоа не знаеме, но мислам дека е сигурно дека ќе се повлече целосно, сепак (иако призна) тоа што го направил значително му го оцрни лицето пред целата германска и светска фудбалска јавност.Така да, можно е пак да ги влече он конците, ама во позадина, зошто човекот на скоро секој натпревар на Баерн е присутен, невиден фанатик е по клубот, плус негов поранешен играч и се сомневам во тоа дека лесно ќе се откаже, не е он Харалампие, ќе најде решение како да фигурира повторно во клубот............

Искрено на 25ти мај може да се случи огромен парадокс,или еден вид на иронија....

Баерн осваја ЛШ,и го достигнува врвот во секоја смисла последниве 10 години,а во исто време тоа значи крај на Ули Хенес на некој начин,човекот кој го доведе Баерн на ова ниво...

ако веќе мора да се откаже тоа нека се случи по тројна титула!!! подобро така отколку по двојна на Дортмунд... подобро пензионирање за ули и хејнкес не постои

ако веќе мора да се откаже тоа нека се случи по тројна титула!!! подобро така отколку по двојна на Дортмунд... подобро пензионирање за ули и хејнкес не постои

Мораме со ладни глави да влеземе на натпреварот на дваесет и петти мај.Не можеме да си дозволиме да ги потцениме, не се за потценување сакале вие тоа да го признаете или не.Јака екипа се, а и они се подеднакво мотивирани како нашите.Нашите поради тоа што веќе три финалиња изгубија и два пати по ред ја изгубија домашната титула на домашен терен, а нивните пак поради тоа што после толку време се повторно во финале на Лигата на шампионите.Што значи мотивираноста на двете екипи е некаде на исто ниво, а и двете екипи имаат и добра одбрана и добар напад, средината ќе го одлучи натпреварот; кој ќе се покаже во подобро светло на средината тој ќе го добие натпреварот.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom