- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Што е со Fight club бе?
Pluh пцуе за Фц,ја за Clockwork Orange пцујам.Обавезно да си го изгледалКумовите сите - немам нерви за вакви филмови, Бетмените сите - си наоѓам изговори ко на времето за Хари Потер и Нарнија што правев, Казабланка - ми звучи лигаво, Пеколен портокал - овој ми е гледан, ама да ме убеш сега, на ништо не ми текнува од филмот освен дека имаше една банда која правеше нереди, па затоа ќе сметам дека не ми е гледан, Луѓе во црно - мислам дека не вреди... Од тие што ги спомнавте - Паркот Јура - ми звучи дека е Индијана Џонс стил, а најмногу мразам такви филмови... Сигурно има уште еден куп други, ама не ми текнуваат во моментов.
Па ти ништо немаш гледано хехехе. За кумовите кењав и ја али ме утепаа за 3 дена сите три дела ги гледав. Женско сум по дефолт не гледаме мафии ние али филмовите беа баш ок. Бетмени Супермени Спајдермени од постарите некој да од ова новиве ништо тотално. И да ништо од Star Wars! Ај ем нат јур фадер! Нааат! ... И филм што го зборуваа сите и од тоа не сакам да го глеам и уште го немам Inception.Кумовите сите - немам нерви за вакви филмови, Бетмените сите - си наоѓам изговори ко на времето за Хари Потер и Нарнија што правев, Казабланка - ми звучи лигаво, Пеколен портокал - овој ми е гледан, ама да ме убеш сега, на ништо не ми текнува од филмот освен дека имаше една банда која правеше нереди, па затоа ќе сметам дека не ми е гледан, Луѓе во црно - мислам дека не вреди... Од тие што ги спомнавте - Паркот Јура - ми звучи дека е Индијана Џонс стил, а најмногу мразам такви филмови... Сигурно има уште еден куп други, ама не ми текнуваат во моментов.
Како бе немаш нерви за најдобра трилогија ever.Господар на прстените
Едноставно немам живци за такви филмови.
Pulp Fiction е лектира за прво одделение. Џабе ти е и Тихиот Дон да го прочиташ, ако го немаш Зоки Поки прочитано. Обавезно да го изгледаш!!!Почнав да пишувам па ми излезе голема листа, еве скратено на 5-6 филма: Титаник, Pulp Fiction, Бетмен (последните 3), Хари Потер (само првиот го имам гледано), Fast & Furious (само првите 2 ги гледав), Avengers, Transformers...Не би ги ни гледал наведениве.
Кумовите не ни планирам во скоро време да ги гледам - кога на сите им беше уберинтересна Сопранови, мене ми беше убердосадна. Претпоставувам истото ќе ми се случи и со КумПа ти ништо немаш гледано хехехе. За кумовите кењав и ја али ме утепаа за 3 дена сите три дела ги гледав. Женско сум по дефолт не гледаме мафии ние али филмовите беа баш ок. Бетмени Супермени Спајдермени од постарите некој да од ова новиве ништо тотално. И да ништо од Star Wars! Ај ем нат јур фадер! Нааат! ... И филм што го зборуваа сите и од тоа не сакам да го глеам и уште го немам Inception.