Прашање до жените

Не ги употребувам, ме нервираат.
Инаку, ваљда е во мода ова, или само се лигават, па постепено тоа лигавењето им преоѓа во навика.

Прашање до жените: дали кога ги одговарате сите овие прашања лажете?Или пак од околу? Ма да и тоа е лажење.......

Прашање до жените: дали кога ги одговарате сите овие прашања лажете?Или пак од околу? Ма да и тоа е лажење.......
Немам потреба да лажам, ниту одговарам одоколу.Тоа шо го мислам го кажувам и овде и пред луѓето со кои се дружам.Не пишувам со намера да се допаднам некому.

Преку слика да доловам:
casni sestri.jpg

Нека се тагнат сите чесни сестри од форумов:D

Преку слика да доловам:
Прегледај го приврзокот 59963

Нека се тагнат сите чесни сестри од форумов:D

Заклучокот е: жените не лажат, ти пречесна сестра (идна тетка) Леандра ја кажа вистината; ја долови со една слика.Значи сето тоа е со искрена намера направено, од околу.................

Никат не практикувам бела панталона со црна танга... на бело си носам бели танга, јасно ти е?ж

Жените не ни треба да се трудат :)
Ако се трудат ќе останат трудни , затоа подобро е да не се трудат ;)

Не ги употребувам, ме нервираат.
Инаку, ваљда е во мода ова, или само се лигават, па постепено тоа лигавењето им преоѓа во навика.
Точен одговор на повеќето им преоѓа во навика ... малце е глупо, ама ако и е убаво нека си се викаат така :icon_mrgr:

150495_360152740768857_1456928452_n.png

? :D

ајде жени кажете зашто толку многу сакате машките да ви се пуштаат и вие да ги одбиете ???? :drk:
--- надополнето: 4 мај 2013 во 22:02 ---
ајде жени кажете зашто толку многу сакате машките да ви се пуштаат и вие да ги одбиете ???? :drk:
--- надополнето: 4 мај 2013 во 22:06 ---

--- надополнето: 4 мај 2013 во 22:02 ---
--- надополнето: 4 мај 2013 во 22:06 ---

Па сеа, ако си ти ова типчето од „неуморниот смешко“ на твојот пост,
изгледа корпата појако те напалува. Whatever makes u happy :)

изгледа корпата појако те напалува. Whatever makes u
изгледа корпата појако те напалува. Whatever makes u happy :)[/quote
;) хехе недај боже да сум јас тој :) знаеш и сама дека не сум

чоек што правиш со постовиве и репликите ?
која енигма еј ова ко пирамида дур да дешифрираш кое е твое :)

Хахахаха :D, да бе Биттолчанец , како не знам, какво пуштАње такво сеќавАње :confused: ;)
Добар си, примаш зафрканции како маж. Не верувам дека толку те одбиваат :) или пак им се пушташ на погрешни
pipi.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom