Кои ви се омилени пози за секс?

F

FARANG

Гостин
Почнала да ти работи фантазијата,нјкам да ти сметам.:D
Абе мене не ми е до филмови јас еве одма се откажувам од фантазиите ако кажеш зашто го стокираш стокерот и тоа на вакви теми... башка си кажа ради него си овде, нема потреба од фантазии 1+1 е ова

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Абе мене не ми е до филмови јас еве одма се откажувам од фантазиите ако кажеш зашто го стокираш стокерот и тоа на вакви теми... башка си кажа ради него си овде, нема потреба од фантазии 1+1 е ова
Се извинувам за офф топикот.
Но морам да ти појаснам дека не е лошо да пробаш да правиш разлика од стокирање и влегување во некоја тема од причина што по некој случаен избор од листата на теми во кои моментално се пишува,последно имаше напишано членот со тој ник.:)
Иначе нема потреба одкако го доби одговорот да се откажеш од фантазиите штом веке си стигнал и до неколку филмови.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.566
Од сега треба за филозофирање на оваа тема да делат казнени поени :D

П.С. Сега намерно пишав за и за мене да влези некоја на темава пошто последно мислењево е сега...и јас сакам :cautious:

F

FARANG

Гостин
Се извинувам за офф топикот.
Но морам да ти појаснам дека не е лошо да пробаш да правиш разлика од стокирање и влегување во некоја тема од причина што по некој случаен избор од листата на теми во кои моментално се пишува,последно имаше напишано членот со тој ник.:)
Иначе нема потреба одкако го доби одговорот да се откажеш од фантазиите штом веке си стигнал и до неколку филмови.
OK if you say so.........:P

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332

Омилена :rolleyes:
Од сега треба за филозофирање на оваа тема да делат казнени поени :D

П.С. Сега намерно пишав за и за мене да влези некоја на темава пошто последно мислењево е сега...и јас сакам :cautious:
Во ред е сега? :pipi:

Уште една:rolleyes:
А сега? :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.566
Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои и се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго. :D
Јбг, Мацо, постам, затоа не се изјаснувам околу темава....:D:D:D

A

AnFem

Гостин
Леа, да беше ова кажано од маж за жена, ќе го оквалификував како шовинистички пост (само место праќање по цигари, вметни кујна, перење, пеглање и слично);)

Знам дека можеби ќе ти звучи чудно, но ако маж стори нешто, ќе го стори од срце САМО ако те сака и почитува, а не зошто ти одлично умееш да го изманипулираш или не дај боже, со камшик да го тепаш. Не се ни мажите толку глупи како што жените сакаат да мислат:icon_lol:

И зарем секоја врска мора да се сведува на доминација, борба за превласт, суптилна или апла? Зошто не ја доживувате како team work, меѓусебно надополнување? Се друго е крајно незрело.
Браво за постов!

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
druga dobra poza koga ke ja krenam na race i ke ripa na mojot ,klasica najbolje

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Како мислиш ја креваш на раце и рипа?
Он стои,она качена..он ја држи за газето,а она му рипка..ти текнуе :D
Али за таа поза женското мора да е до 50 кила,а мажјакот екстремно силен у раце.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Он стои,она качена..он ја држи за газето,а она му рипка..ти текнуе :D
Али за таа поза женското мора да е до 50 кила,а мажјакот екстремно силен у раце.
Ам пак не рипа она, туку он ја бутка со рацете на гз. Или може има 3 метра девојкава па допира до доле со нозете и рипа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom