Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
Почнала да ти работи фантазијата,нјкам да ти сметам.:D

Абе мене не ми е до филмови јас еве одма се откажувам од фантазиите ако кажеш зашто го стокираш стокерот и тоа на вакви теми... башка си кажа ради него си овде, нема потреба од фантазии 1+1 е ова

Абе мене не ми е до филмови јас еве одма се откажувам од фантазиите ако кажеш зашто го стокираш стокерот и тоа на вакви теми... башка си кажа ради него си овде, нема потреба од фантазии 1+1 е ова
Се извинувам за офф топикот.
Но морам да ти појаснам дека не е лошо да пробаш да правиш разлика од стокирање и влегување во некоја тема од причина што по некој случаен избор од листата на теми во кои моментално се пишува,последно имаше напишано членот со тој ник.:)
Иначе нема потреба одкако го доби одговорот да се откажеш од фантазиите штом веке си стигнал и до неколку филмови.

Од сега треба за филозофирање на оваа тема да делат казнени поени :D

П.С. Сега намерно пишав за и за мене да влези некоја на темава пошто последно мислењево е сега...и јас сакам :cautious:

Се извинувам за офф топикот.
Но морам да ти појаснам дека не е лошо да пробаш да правиш разлика од стокирање и влегување во некоја тема од причина што по некој случаен избор од листата на теми во кои моментално се пишува,последно имаше напишано членот со тој ник.:)
Иначе нема потреба одкако го доби одговорот да се откажеш од фантазиите штом веке си стигнал и до неколку филмови.

OK if you say so.........:P

erotic-love.jpg

Омилена :rolleyes:
Од сега треба за филозофирање на оваа тема да делат казнени поени :D

П.С. Сега намерно пишав за и за мене да влези некоја на темава пошто последно мислењево е сега...и јас сакам :cautious:
Во ред е сега? :pipi:
tumblr_lj51s5SAQn1qcotzfo1_500_large.png

Уште една:rolleyes:
А сега? :D

Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои и се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго. :D

Јбг, Мацо, постам, затоа не се изјаснувам околу темава....:D:D:D

Леа, да беше ова кажано од маж за жена, ќе го оквалификував како шовинистички пост (само место праќање по цигари, вметни кујна, перење, пеглање и слично);)

Знам дека можеби ќе ти звучи чудно, но ако маж стори нешто, ќе го стори од срце САМО ако те сака и почитува, а не зошто ти одлично умееш да го изманипулираш или не дај боже, со камшик да го тепаш. Не се ни мажите толку глупи како што жените сакаат да мислат:icon_lol:

И зарем секоја врска мора да се сведува на доминација, борба за превласт, суптилна или апла? Зошто не ја доживувате како team work, меѓусебно надополнување? Се друго е крајно незрело.

Браво за постов!

druga dobra poza koga ke ja krenam na race i ke ripa na mojot ,klasica najbolje

Како мислиш ја креваш на раце и рипа?

Он стои,она качена..он ја држи за газето,а она му рипка..ти текнуе :D
Али за таа поза женското мора да е до 50 кила,а мажјакот екстремно силен у раце.

Он стои,она качена..он ја држи за газето,а она му рипка..ти текнуе :D
Али за таа поза женското мора да е до 50 кила,а мажјакот екстремно силен у раце.

Ам пак не рипа она, туку он ја бутка со рацете на гз. Или може има 3 метра девојкава па допира до доле со нозете и рипа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom