Хм искрено не верувам во вакви работи пошо ме немаат докачено...а ако ме имале можда ќе сум веруел,пошо пола улица ми е такви будали од жени, е слушајте го сеа вие воа , на едно другарче тука од маало коа се земале мајкаму и таткому знаете канеле гости ова она , и ги поканиле на на младоженецов таткому па негов брат со фамилија а и комшии се тука први,и добиле поклон од нив јорган (а таа жената на тие е позната у малово по тие работи) и им го дале јорганов и на жената на младоженецот и се скочани раката, доктрорите никој неможел да и помогне..никој и отишле кај вој гледачов од Велес,и рекол отпарајте го јорганот им кажал точно кој шо како,и од коа ќе видите шо има да го џитнете или запалите, и овие го отпарале јорганот,во натре имало колец обвиткан со весник и неколку капки крв на него...и од коа го напраиле сето тоа..женава си е здрава и жива..со раката нема никакви проблеми( дали било тоа дали друго незнам) ...а типкава шо ко демек ја напраила магијава..ако веќе може да се нарече има сестра, и двете живеат тука на уста улица..и двете праат исти работи,единиот факт ја зошто праат така е пошо ни едната ни другата неможат да имат деца..љубомора или незнам што...(у години стари жени се 50+) поздрав