Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е како да не, на гробишта е веч виџено, не ја тупи и ти.
Де бе па ти, пробувам муабет да направам, отварам конверзација, барам форумџика чисто за муабетење (исто како типацот во темата за собиранки):pos: . Не ме напаЏај :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Де бе па ти, пробувам муабет да направам, отварам конверзација, барам форумџика чисто за муабетење (исто како типацот во темата за собиранки):pos: . Не ме напаЏај :)
Ај ој пробуричкај по то прслуците сеа, да не кенкаш утре кога нема кеш пара да имаш.
Ово чисто ти кажувам, женЦка не се фаќа беспари. Закафе да немиш не мојт.
Ајт.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај ој пробуричкај по то прслуците сеа, да не кенкаш утре кога нема кеш пара да имаш.
Ово чисто ти кажувам, женЦка не се фаќа беспари. Закафе да немиш не мојт.
Ајт.
Море ме усрами, што си злобна, бре.
Ја не реков женцка дек сакам, само „пријателка“.

Во право е форумџијата, многу злобни вие поискусниве форумџии....цц!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Благица Павловска еднаш во Македонска Куќа ми фрли :

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Алмалке, сеа ова најискрено и најпоштено те прашувам.
Јас најотворено си кажувам дека не верувам во ништо натприродно, или како сакаш наречи го.
Еве мене, вака, како прост плен, кажи ми како да се заштитам од магионичари, вештерки или што и да се, сеедно.
По врачари немам намера да одам, ама еве вака сама, превентивно.

Познавам само една девојка која себеси се нарекува ,,вештерка,, , сега свадба правеше во библиотека и кажуваа магии со дечкото наместо заклетви.
Никаде не кажав ништо за прости членови...шо пишуваш така?

Знаеш дека си ми мила, ама не ми се збори веќе за вакви работи....не сум тука никого да уверувам. Чим не знаеш никој шо праи вакви работи, тогаш немаш што да се замараш....едно. Друго - ако не веруваш, зошто да ти кажувам било што у врска со тоа? Најозбилно, годините си ги имам и потсмејувања не ми се најомилени настани...така да, живеј си живот и не се секирај.

Како бе и кажувале магии место заклетви?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Никаде не кажав ништо за прости членови...шо пишуваш така?

Знаеш дека си ми мила, ама не ми се збори веќе за вакви работи....не сум тука никого да уверувам. Чим не знаеш никој шо праи вакви работи, тогаш немаш што да се замараш....едно. Друго - ако не веруваш, зошто да ти кажувам било што у врска со тоа? Најозбилно, годините си ги имам и потсмејувања не ми се најомилени настани...така да, живеј си живот и не се секирај.

Како бе и кажувале магии место заклетви?
Almala, убаво кажав - немам намера ниту да се заебавам ниту да ти се правам паметна, почит е во прашање. А во постот што ти го цитирав, ти имаше спомнато дека луѓето кои не веруваат во магии се најлесен плен. Затоа ќе се самокорегирам - не сум најпрост, ама најлесен плен. Односно, ти во постот посочуваш на луѓе кои не веруваат во магии, а јас сум една од нив.
Затоа и убаво прашав, очекувам и убав одговор.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Jas sakam da spodelam so vas eden moj problem...mokot soprug ima golem strav...glavata non stop go boli i mu kreva pritisokot do 220 so 150 i non stop e uplasen do pred nekoe vreme non stop placese se plasese da ne go izneveram se plasese da ne slucajno nekoj nesto mu praj magija.se plasi da ne nemame deca zato sto veke godina se obidvame da imame deca do dusa za toa i jas se plasam zato so rekoja deka nekoja rodnina negova mu napraj znaci za sekakva sitnica se plasi sonva neubavi sonoj kako crni senki padovi i sl neznam so da mislam i so da napram a pred edno 4 god ist problem imam i jas od se se plasev 3 god nikade ne izlegvav....samo gospod znae so se tie raboti
Мене ми личи на магија.
Барај чаре.
не се заебавам

Хм, не ни видов дека ова е стаено у ЧекДисАут!,
Лоша одлука.

Член од
24 март 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
ima li nekoj na forumov ?
--- надополнето: 24 март 2013 во 23:18 ---
ima li nekoj na forumov ?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.676
Поени од реакции
31.597
:icon_mrgr:,,,,,se chini deka ,,rabotava i problemot so magiite i ,,crno beli bajanja,,,ne e za potcenuvanje,,no se sveduva ,,barem spored mene na edna rabota,,,dali nekoj veruva ili ne veruva vo vakvi raboti,,,,
,,,spored nekoi analitichko socioloshki istrazhuvanja,,,podlozhni na "magii",,se onie koi veruvaat vo nimi,,,dodeka ,,drugite shto ne veruvaat vo takvi rabokje ich muva ne gi lazi,,taka da i tuka lichniot psiholoshki profil na zasegnatite ,,e od kluchna uloga vo vleguvanje na virtuelnosti deka loshite raboti shto im se sluchuvaat se delo na na crni magii frleni od edikojsi,,,

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Потполно се согласувам со мислењето над мене. Знам луѓе на кои пречесто им се имаат случувано работи кои ги поврзувале со магии, имало и мн чудни ситуации кои некогаш ќе ве натераат да се подзамислите дека можеби има и вистина, но фала богу лично не сум била сведок и не би сакала да бидам сведок на такво искуство. И мислам дека се зависи од начинот на кој ние гледаме на нештата, а тоа не мора да има врска со вистината. Па така, јас одбивам да верувам во магии премногу ми се морбидни и за неверување:)

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Jas sakam da spodelam so vas eden moj problem...mokot soprug ima golem strav...glavata non stop go boli i mu kreva pritisokot do 220 so 150 i non stop e uplasen do pred nekoe vreme non stop placese se plasese da ne go izneveram se plasese da ne slucajno nekoj nesto mu praj magija.se plasi da ne nemame deca zato sto veke godina se obidvame da imame deca do dusa za toa i jas se plasam zato so rekoja deka nekoja rodnina negova mu napraj znaci za sekakva sitnica se plasi sonva neubavi sonoj kako crni senki padovi i sl neznam so da mislam i so da napram a pred edno 4 god ist problem imam i jas od se se plasev 3 god nikade ne izlegvav....samo gospod znae so se tie raboti
пукнав, голем страв имал:) нема он магија него прати го на психијатар, за 3-4 месеци ќе ти биде како нов

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
Потполно се согласувам со мислењето над мене. Знам луѓе на кои пречесто им се имаат случувано работи кои ги поврзувале со магии, имало и мн чудни ситуации кои некогаш ќе ве натераат да се подзамислите дека можеби има и вистина, но фала богу лично не сум била сведок и не би сакала да бидам сведок на такво искуство. И мислам дека се зависи од начинот на кој ние гледаме на нештата, а тоа не мора да има врска со вистината. Па така, јас одбивам да верувам во магии премногу ми се морбидни и за неверување:)
Magija NE POSTOI

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
И мене еднаш ми фрлија магија.
Ги исчистив рамениците од прашината и продужив даље.

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Шеки Турковиќ

Гледам се разбираш во црна магија , каде да најдам самовилска вода и зошто служи таа.
--- надополнето: 24 април 2013 во 15:31 ---
Шеки Турковиќ

Гледам се разбираш во црна магија , каде да најдам самовилска вода и зошто служи таа.

Kajgana Shop

На врв Bottom