Мислењата се префрлени во оваа
тема
Сепак ова е фан тема на Интер.
Продолжете таму за Мурињо. Тука за Интер
Е па Мурињо е тренер на Интер. И да се дебатира тука нема врска сепак се работи за член на тимот.
Мене сега ме загрижува индината на Балотели. Дечкото се покажа супер, на 17 години стана звучно фудбалско име за кое се интересираат сите големи клубови.
СО доаѓањето на Мурињо, најверојатно доаѓа и Дрогба, се враќа Адриано па конкуренцијата е многу голема.
Најдобро решение за Интер е да се даде на позајмица, да се искали една сезона и во Интер да се врати како еден од најдобрите напаѓачи во Европа.
Но ако го загубиме ќе биди многу лошо. Ваков фудбалски талент не би требало да се испушти од раце.
Исто така ме загрижуваат изјавите на поедини играчи кои застанаа на страната на Манчини. Јулио Цезар, Маикон, Матераци... Останатите не ги споменувам оти мислам дека не е важно нивното мислење и не е воопшто важно дали ќе останат или ќе заминат од клубот.
Од утре работите треба да се смират, да нема поделби на привилегирани-непривилегиране и задоволни-не... Што побрзо се среди ова тоа подобро.. да пристигнат и новите имиња во тимот кој треба што побрзо да се фклопи и уигра. Мурињо има поинаков стил на игра, различен тренинг, тактики.. Па во година одиме на двојна круна!