aman be u knigite e vaka u knigite e taka...daj zborete samo za serijata i spored serijata...ne sporeduvajte so knigite...Серијата не ни ја прикажува возраста на ликовите како што треба, па заборавате дека ликовите кои ги критикувате се уствари ептен млади. Очекувате чуда и паметни одлуки од неискусни деца.
Арно ви вика, ако не да не ја гледаме, да ја купиме книгата и да си читаме ?aman be u knigite e vaka u knigite e taka...daj zborete samo za serijata i spored serijata...ne sporeduvajte so knigite...
Требало подруг младич да наместа наместо Црвот, со по страшен изглед, покрупен, овај ко се тргнаа војницине си реков кизне каков ќе излези, тој... прдло...Многу ми се допадна сцената коа Калиси зборуваше со Црвецот не знам зошто постојано само гледам во неа и слушам не обрнувам внимание на титловите. Морам да признаам не ми беше омилен лик на стартот од серијата ма одлично се развива нејзиниот лик
од 1.30 стартува тој дел
Не ги мешам книгите, него во серијата играат постари глумци и немаме реален приказ на нивната возраст која ја прикажал Џорџ Р.Р. Мартин во приказната според која е правена серијата.aman be u knigite e vaka u knigite e taka...daj zborete samo za serijata i spored serijata...ne sporeduvajte so knigite...
тоа е поентата...Требало подруг младич да наместа наместо Црвот, со по страшен изглед, покрупен, овај ко се тргнаа војницине си реков кизне каков ќе излези, тој... прдло...
BTW, многу беше јако, првпат да го видам Тирион со затната уста, онаков ама ама ама...тоа е поентата...
Инаку, со душа чекам директен „дуел“ меѓу Тајвин и Олена (ако има, а претпоставувам да...), тоа ќе биде врв!
Абе овој сегашниот ама ич не е ладен, се расфрла со емоции. -.-Не ми се допаѓа актерот што го одбрале да го глуми Lord Roose Bolton. Треба некој ладен тип, нешто како Ралф Фајнс.
Не мислев на тоа, мислев на ладни очи(плави), бледо лице и да носи розево.Овај сега изгледа како обичен друмски разбојник.Абе овој сегашниот ама ич не е ладен, се расфрла со емоции. -.-
Само што црвот е малку "бричен" до кожа меѓу нозе.Освен ако богот на светлината не може да реинкарнира и полови органи,ништо од таа љубов.ама и еба матер тој црвот со тоа што и изнакажа... се стопи кутрата
нишо чудно да се вљуби во него