Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еден од овие тројца мислам дека ќе дојде сега кој ќе биде тоа ќе видиме.

Еден од овие тројца мислам дека ќе дојде сега кој ќе биде тоа ќе видиме.
ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!

ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!
Според мене Нани секако лета, па и никој да не дојде на крилната позиција(иако сум скоро сигурен дека некој ке земеме).

Според мене Лева и Бејл тешко да дојдат ама мислам дека Родригез ќе дојде и ќе испратиме еден од Нани/Андерсон во спортивен правец.
--- надополнето: 1 мај 2013 во 19:07 ---
942503_10200981336404308_822562320_n.jpg

А што бидна со Вањама,нема више интерес за него а?

Грешката на Фергусон, Жерард Пике :rolleyes:

Ке однесам шлепер зејтин во црква... само Ферги Џуниор да бил по Ројс во Дортмунд ...

Нема врска ова што типов на твитер го пишал Гигс ќе се пензионирал и ќе бил асистент на Ферги, а Гигс го продолжи договорот за уште една година.

Како може да се пензионира кога потпиша пред месец дена? :pos:

Секакви ретарди има на Твитер, за други клубови не знам ама во однос на Манчестер Јунајтед има само двајца што си ја знаат работата, другиве се од типот „ќе лупам глупости и нешто ќе погодам“.

Нема врска ова што типов на твитер го пишал Гигс ќе се пензионирал и ќе бил асистент на Ферги, а Гигс го продолжи договорот за уште една година.

*типка :) Иначе од авион се гледа дека нема врска ама ај си реков да разбијам монотонија :D

ПС: Врвот на текстов - 'swimming training with a friend, for a laugh on his suggestion, went down, touched the bottom, when i came up had too much in my mouth' :icon_lol:

ама во однос на Манчестер Јунајтед има само двајца што си ја знаат работата“.
Дај ги тие двајцата само ги криеш:D Кој се шо се, ова она

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom