Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Тој е више договоренNo Strotman ?
Гоше модификации ќе треба да прави во составот сеа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е више договоренNo Strotman ?
Гоше модификации ќе треба да прави во составот сеа.
ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!Еден од овие тројца мислам дека ќе дојде сега кој ќе биде тоа ќе видиме.
Според мене Нани секако лета, па и никој да не дојде на крилната позиција(иако сум скоро сигурен дека некој ке земеме).ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!
Според мене Лева и Бејл тешко да дојдат ама мислам дека Родригез ќе дојде и ќе испратиме еден од Нани/Андерсон во спортивен правец.ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!
Нема врска ова што типов на твитер го пишал Гигс ќе се пензионирал и ќе бил асистент на Ферги, а Гигс го продолжи договорот за уште една година.
Дај ги тие двајцата само ги криешама во однос на Манчестер Јунајтед има само двајца што си ја знаат работата“.