Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Тој е више договоренNo Strotman ?
Гоше модификации ќе треба да прави во составот сеа.
*I see what you did there, ba dum tss kind of crap*Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е више договоренNo Strotman ?
Гоше модификации ќе треба да прави во составот сеа.
*I see what you did there, ba dum tss kind of crap*ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!Еден од овие тројца мислам дека ќе дојде сега кој ќе биде тоа ќе видиме.
Според мене Нани секако лета, па и никој да не дојде на крилната позиција(иако сум скоро сигурен дека некој ке земеме).ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!
Според мене Лева и Бејл тешко да дојдат ама мислам дека Родригез ќе дојде и ќе испратиме еден од Нани/Андерсон во спортивен правец.ако дојде родригез ќе лета нани, ако дојде левандовски ќе лета чикарито а ако дојде бејл нема никој да лета !!!!

Нема врска ова што типов на твитер го пишал Гигс ќе се пензионирал и ќе бил асистент на Ферги, а Гигс го продолжи договорот за уште една година.
Иначе од авион се гледа дека нема врска ама ај си реков да разбијам монотонија 
Дај ги тие двајцата само ги криешама во однос на Манчестер Јунајтед има само двајца што си ја знаат работата“.
Кој се шо се, ова она