Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сеа ја видов оваа анкета на официјалната ,вика кој од овогодинешните играчи кој влегоа во тимот на сезоната би сакале да го видите во Манчестер Јунајтед?
Убедливо води бејл сеа за сеа,а канибалистичкиот уругваец нема ни еден глас ,ама ке се најде некој100% шо ке го гласа
http://www.manutd.com/en/Fanzone/Co...spx?id={93BA12BD-CDF0-4B12-B888-E5A386B9507C}
Гласав за Суарез и пак стои 0 %(n)
Очигледно „не смее“ да се гласа за Суки и Забалета.

Гласав за Суарез и пак стои 0 %(n)
Очигледно „не смее“ да се гласа за Суки и Забалета.
Проста математика бе бацко канибалот и зубалета имаат по 8 односно 3 =0%,а вертонген има 16 со 1% другите со по 50-80 гласа имаат 4-5% ,бејл со 600+ има 75%..... така да не е наместена

vfkuup.png

е ова ми се свиѓа, браво Едвине, каков крт си во Ајакс, цар.

XI: Amos, Vermijl, Buttner, Thorpe, Fornasier, Ekangamene, Cole, Tunnicliffe, Januzaj, Cleverley, Lingard.

Subs: Pereira, Lawrence, James, McCullough, Blacket.

Играат У21 од 8 со ВБА, им треба победа за да осигураат пласман понатаму. Клеверли ќе игра а Пауел го нема, малку чуден потег. Се надевам дека Ферги сака да добие само минутажа во Клевз а против Челзи викендов прв тим да игра 90 минути.

Ферџо, те молам купи го Ројс, со Роналдо партали ке прават...

Балето убедлив на таа анкетата...ништо чудно да не послушат летово. :P Само што многу пари ќе сакат тие евреите.

Да бев во управава и да ја гледав утакмицата реал-бор. ке си ги купев обавезно Ѓундоган,Роис,Кики назад и рамос( за да си играат боксерска вреќа останатите играчи:icon_lol:)
Замислете летово да дојдат
Фалкао , Кики,стротман+2-3

Марк Огден од Телеграф вика дека на шортлист на Ферги му се Родригез, Бејл и Левандовски. Што не мора да значи дека ќе дојдат да не почнете одма да правите стартни формации.

Марк Огден од Телеграф вика дека на шортлист на Ферги му се Родригез, Бејл и Левандовски. Што не мора да значи дека ќе дојдат да не почнете одма да правите стартни формации.

No Strotman ? :place::place::place::place::place:

Гоше модификации ќе треба да прави во составот сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom