Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

A

andrea85

Гостин
фала ти на трудот меѓутоа е рап, нео и шпански/бразилски аје рива, мамбо/бамбо, ја имам на телефон малку у снимка меѓутоа само бранови се слушаат. Инглиш е само делот Everything about u so sexy,и тоа маж рап верзија така нешо.Друго на ум имаш?

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Деее, една песна знаете Моранди стил, знам беше популарна порано кога беа популарни овие песнички, нешто во рефренот имаше you belong to me, уффф сум ја слушал многу пати и сега пак почна да ми се мота во глава. :D
Можеби е оваа:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Барам една песна латино-бразилска мислам дека е и знам дека рефренот идеше некако вака.. американа, американа, и тука нешто бразилски пее после. Таква певлива песна е, да не знае некој? :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Дечки вчера на Антена заслушав песма една ми остана у увце мелодијата, али од тектстот не запамтив скоро ништо, у такси ја чув...
Македонска е песмата, пее машко и само запамтив нешто у стил "и напишав сонет" или ми напиша сонет....

Јебем ли га толку запамтив, ако му текнуе на некого ок ако не здравје :icon_lol:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Песната од рекламата за УЕФА ???
Ако ја најдам рекламата ќе ја ставам ,ама ако ја најдам и шазам ќе си помогне :D
Така да помагајте, 4 месеци веќе ја барам песната :(

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.460
Поени од реакции
58.871
Песната од рекламата за УЕФА ???
Ако ја најдам рекламата ќе ја ставам ,ама ако ја најдам и шазам ќе си помогне :D
Така да помагајте, 4 месеци веќе ја барам песната :(
Темата ?

The UEFA Champions League theme song was performed by Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of St. Martin in the Fields chorus. It is an arrangement by Tony Britten of Georg Frideric Handel's "Zadok the Priest" from the Coronation Anthems.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
песната пееше пред 2-3 мин на велики брат додека жарко и сораја разговараа ?
српска ако некој гледал мош ги знае
сега се реклами значи пред рекламите пееја 2 песни српски

Член од
23 март 2011
Мислења
1.166
Поени од реакции
1.043
јас малку ке ја затупам темава и ке прашам..
една стара македонска песна оди вака.

,,Верна љубов пак од срце ке си дариме
Срекни заедно ке остариме.

(дали некој ја знае песнава и од кој е?

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
baram edna pesna , maski izveduvac , postara nekolku godini , tekstot ide vaka nes refrenot ...life for me and life for you......?
anyone?:)

Член од
6 септември 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Додека идев денес на раб. наслушнав една мак.песна на радио... лошото е што запамтив само:
"Дојди после еден, ке биде забавно..."
или нешто слично.ја барам веке 1 час и неможам да ја најдам...
Да не случајно некој знае која е?
Фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom