Stvarno ne vredi da se zboruva so nikoj od vas.. Vrtis muabeti deka alfi ve fatile na sekoj kraj a ti si ne videl celo vreme ? Nemoj be ne me zezaj !
Sto ima vrska dali bil vodzata ili ne ?
Vo aracinovo ne sme bile ne lazi !
Zar marino e albansko selo ?
Zar treba da se izvadi zname da dokazeme deka sme Shverceri ? Togas vo Hasanbeg bevme so zname, pa niz cento se vrativme ? Ako si mislis deka se plaseme togas eve ti cist primerok, transot stoese so tie sto navivaa tamu ? Ili za ova ne ti odgovara da zboruvas, ne mozes da izmisluvas filmovi uste se dodeka ti tekne ?
Ve ima sekade ? Aj togas zosto ne bevte protiv Shkendija nagosti, zosto ne bevte protiv Pelister gosti, zosto ne bevte protiv Drita gosti ? Sam dlaboko vo sebe znaes deka nemame moznost za gostuvanja a ne deka se plasime od takanarecenite skopsi mangupi, posto 1 pat imavte hrabrost da napadnete i znaete sto vi se sluci sred karposh
Izvini ali na vasata strana pisuvase delenje karti ? Ne na sajtot na vmro ?
Voopsto ne me interesira, ali se obiduvas da najdes vlakno vo jajce kon drugite grupi a svojot dvor ne go gledas ? Pa da bevte vie 3ta liga vi garantiram deka ni na domasni natprevari nema da prisustvuvate be ! Da dade gospod nekogas da ste vo nasa pozicija pa ke vidime sto i kako ke praite togas ! Se uplasivte od ispaganje od prva liga znaejki kakvi "navivaci ste" pa vednas celoto vodstvo se prikluci vo VMRO i so zakani i sto ne im ja zimavte licencata na Miravci, pa uste se gordeete so toa
Бевте бевте во Арачиново, 40 души сте биле, се пофаливте тогаш
Па не е Албанско село Марино, затоа ти нагласив дека дојдовте затоа што ние бевме во Кратово.
Момак ние не сме тие што се фалат дека сегде може да одиме. Ј
ас кога ти викав не може сегде да се оди ти не веруваше, се правеше тука зелен, викаше АКО СЕ САКА СЕ СЕ МОЖЕ.
Ајде бе ако се сака што не одите на сите гостувања?
ВО СКОПЈЕ ВИ СЕ ГОСТУВАЊАТА МОМАК, не збориме за гостувања во други градови, туку Скопје и околните села.
Како тоа можевте во Куманово, а не можевте на другите мечеви?
Како можевте во Бутел, а не можевте на другите мечеви?
Не ми кажувај глупости, не ми споредувај гостувања во прва лига и гостувања во трета лига кај што бројот на џандари е смешен.
Гостувања во прва лига, плус кога се работи за Комити, ако има забрана се враќа одма од патарина.
Не ми глуми лудило кога знаеш дека за со Шкендија не смее да се оди, ниту ние кај нив, ниту они кај нас.
Забрана дојде и од Дрита (имав пишано во нашиот фан клуб, забрана за ПРИСАСТВО
) . На првата средба се одеше, но се одложи и членовите беа вратени
Кој тоа ви забранил гостувања во трета лига? Немој молимте да лажеш, им забраниле затоа што фрлиле некој камен со неколку старци од Марино. Пффф вие играч со нож прободевте, хаос направивте, па ви дадоа смешна казна која и онака ви ја скратија на уште посмешна, па уште им забраниле гостувања
НЕЛИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ МОЖЕШ КАКО ОБИЧЕН ФАН ДА ДОЈДЕШ?
Не можеш ли во Карпош од подалеку да видиш што се случува и кој доаѓа? Божем трибини има стадиончето па не може да се види од далеку
Многу сте ми смешни со тоа ако вие испадневте ќе ве видевме колку ќе бевте.
Ние и 117 лига да бидеме си имаме редовно членство кое секаде ќе оди со ФК Вардар. Може нема да бидеме многу, ама бар 100 души сум сигурен дека никогаш нема да го напуштат клубот
Ти се вмеша во муабетот, никој не те прозва тебе колку што знам
Кога сакаш да поставиш прашање за нашата група, ондак ќе одговараш и за прашања од твојата група
Секоја група има недостатоци, ретко кој си признава.
Ама факт е и дека ниедна друга група нема надворешни притисоци како Комити. Не знаете со какви се проблеми се соочуваме. Па некоја група од друг град кога ќе ми се пожали на полициска репресија. Немој да ме јебеш, репресија од џандари што пола ти се роднини, а само два пати годишно ќе се соочат со ЕБР и одма угенетени. Да не ви дремат ЕБР во врат цело врме, да видите како е.
Тоа што кај нас има поделби е само заради фактот дека ПОВЕЌЕТО НЕ ТРПАТ ПОЛИТИКА НА ТРИБИНА. Додека на повеќето групи тоа не им смета, затоа изгледа дека во којзнае колкава хармонија се.
Да си вртиме филм само Вардар, да не не занима состојбава во државава, тогаш групата ќе цвета. И мислам дека тоа е правото решение, ти ебам и држава ќе ти ебам, тури им кур таму, и онака аир не сме виделе, цело време ние сме криви. Ако не им се мешаш на големците во плановите, нема ни они да ти се мешаат во групата. Ама...