Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
честито до најголемите интераши на планетава : јове , димитар , меаца , syn , чуварски , појол , адриано , тонинтер , фокси рокси , гос , коста интериста , марко бојан ... едноставно нели најдобри , но не застануваме тука на ред е купот и двојна титула
а за ибра што да се каже ... дојдов , видов, дадов два гола :eek:lee::eek:lee: , исто сум импресиониран од марио балотели кога беше најпотребно не носеше до победи ( ич не е подобар од пато) , не можам а да не го спомнам капитенот каков кака , каков диего , какви роналдовци , човекот е ВЕЛИЧИНА не би го менувал за овие и живот да ми зависи од тоа, цезар убедливо најдоброит голман оваа сезона во италија МАЈСТОРЕЕЕЕЕ ,

ФАЛА МОМЦИ ЗА СЕ за типично интерашката сезона полна со нервози , тензија до крајот , падови и успеси но ги победивте демоните од 2002 , кралеви сте во италија и знам дека ке владееме уште долго време

тони калашот спремен и кашикарите отидоа :violent1::violent1::violent1:

ИНТЕР ИНТЕР ИНТЕР ИНТЕР
И ЗА КРАЈ

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
so rekov? so rekov???? rekov deka ke tepate ? ?a???
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aj cestito i od mene
aj stajte nekoj link

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Честито титулата и без претерувања!!!:icon_lol:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Честито титула. Ибра злато ви вреди.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
E ova ne znaevvme...vam koj vi vredi?? Nikojinho? :) ah breeeee :)
P.S. Pico ela na PS2 da me tepas so barca..

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Абе слушам имало некој швеѓанец... како работел на дожд, па тоа бетер од Шумахер на врнежливо време, да ти бил. Интерпол распишал потерница, НАСА и Морнарицата на САД го следат бидејќи прво слетал од некој неидентификуван летечки објек, па потоа испалил две торпеда во близина на крајбрежјето на Парма. Еве слика добиена од сателитите на ЦИА, за чесниот пронаоѓач следи награда. А ако имате било каква информација која може да помогне во неговото пронаоѓање, контактирајте ме.

Attachments

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Честито титула...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Честито титула,не сум баш некој симпатизер на Интер али 10000 пати боље од Рома
:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Браво Шампиони!!!!!!!!
Вакви денови ми се најсреќни бо живот. Не соблакам дресот и ечат цел ден Pazza Inter i C'e solo l'Inter.
Па нека се слават уште титули на Нероаѕурите на форумов.

E' una gioia infinita
che dura una vita...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180

I LOVE YOU INTER!!!!!!!!!!!!! GRAZIE ANCORA CAMPIONI!!!!!!!!!!!!!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Друже не гледам кај ја виде провокацијата во мојот пост.
Друже не те провоцирам тебе најискрено, туку Серпико, оти ми избриша едно мислење :lol: а знам дека чита, па нека пукне :lol::lol::lol::lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom