Најнов хит: "Е баш ме заболе"

• Креатор на темата Креатор на темата Niggersinparis
  • Време на започнување Време на започнување
Box Production,ветува кариера и среќен живот на сите што се со "документ" и
"печат".

Можда Box Production и не плаќа данок......пошто нели ако работиш со ретардирани и хендикепирани си ослободен од данок?

Не знаев каде да си пишам, па тука.

Овие бре Бокс Телевизија (дабогда гром ги погоди) не се арни, ама и ова певаљкиве не им се арни.
По се, изгледа инспирација добиваат од турскиве серии (не знам зошто тоа ме чуди).
На пример, оваа сечела вени на Ифет. Најепик и најретардирана турска серија на сите времиња, ќе ја запамтам до смрт, зашто такво нешто не може на нормален човек да му текне и да го сними. Можам да замислам сценарист кај барале, во Демир Хисар поарно ќе го смислат.
Повелете, и уживајте:
(П.С. Ти ибам тоа глупата маица)

и нормално, после неа имаме фан на КешКеш, со текстот ,,нарачај виски.... легни и опушти се, јас ќе те водам... не ми нуди љубов, сакам нешто друго....,,

Ах, да. Имаме многу уметнички души, ви ја претставувам, ни повеќе ни помалку - ЏЕСИКА

секако, само неколку месеци порано, истава ова Џеси, пее дека сите мажи ја сакаат за швалерка (САМО!). Замислете си!

Мрш.

(В.
166104_175043012532049_1585984_n.jpg
Мислам дека изразот "Раке пуке, раке шлаке" се однесува на феноменот на сликата.

Оваа дефинитивно нека аплицира за бугарски пасош, смрдла гадна, ми го срами родот, кобила.
Јас сум сигурна дека типкава има прекрасен живот, нит проблеми, нит љубовни маки...јас им завидувам на таквите, секој ден си одмараат мозок, а не ко нас еден куп проблеми у глава, и кога немаме сами си ствараме :(

Ај певаЉкиве што се ретардирани, ретардирани се опростено им е на нив али овие што ги пишуваат текстовите се поголеми тардови од нив :confused:

Ај певаЉкиве што се ретардирани, ретардирани се опростено им е на нив али овие што ги пишуваат текстовите се поголеми тардови од нив :confused:

А најголеми ретарди се иселениците што им фрлаат пари на ваквиве... :tapp:

На светот му треба едно форматирање дефинитивно.

Ракот ми метастазираше. Ќе се отрујам.
Гулабица одеднаш стана лесно поднослива.
Доживотна забрана за пенкало или било какво средство за пишување на тој што го напишал текстот.
Море се што има допирна точка со песнава и спотот да се спали до темел.

PurplePuma,

Хахах! Овие од првиот спот мислиш духови ќе викаат, кај се видело на полноќ да се среќаваат момчето и невестата :facepalm:!
Жената пее убаво, ме изненади за разлика од оваа пуке шуке, или како беше...:facepalm:

Оваа пак Джесика! Ми идат на клинац колоритно неосвестени певаљки! Како може лила кармин на црвена маица, а после црвен (џиља боја) лак на розев фустан?!

Пу јаз’к!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom