kapetansko
kapetan
- Член од
- 2 април 2013
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Што мислите дали е нормално 2 месеци после операција на срце да се јавува срцебиење аритмија краткотрајни болки во градите и слично?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се осигура преку тебе, оди во фондот за здравство, но прво консултирај се со адвокат или некој правник кој работи со тоа за точно да те упати во процедурата бидејќи во фондот е тешко сама да се снајдеш.Здраво дечки, имам едно прашање што знам дека не е за во темава, ама не сакав да отварам нова тема.
Јас сум осигурана здравствено преку фирмата во која работам и земам редовно картончиња.
Мајка ми не е пошто не работи, а не може да се пријави во завод зошто нема Македонско државјанство (само Полско).
Прашањето ми е дали може да се пријави преку мене, т.е. да користи мои картончиња и дали можам да извадам електронска книшка за неа (зошто сега пополнувам барање за електронска книшка и гледам пишува дека може да поднесам и барање за член од семејство, ама не знам дали тоа важи за мој маж/деца или општо).
Ако имате некоја информација за овие работи ве молам споделете или пишете ми пп.
Фала.
Ова не ешала. Братучекта му правеше операција на залисток во Систина и ја советуваа,што и да и се јави во работата на срцењто,дишењто артимија..СМЕСТА да се јави на докторот.па ти види дали е нормално,не е играчка сепак!Што мислите дали е нормално 2 месеци после операција на срце да се јавува срцебиење аритмија краткотрајни болки во градите и слично?
А да отидеше на лекар?. Хербионот се многу добри и на природна база на често се користат со друг анибиотик паралелно. Кај мене барем дејството е веднаш по две-три пиења ама зависи од дијагнозата.Лек за искашлување и олеснување на дишење ?
Проблемов настана минатата недела откако ги оставив цигарите, ми сметаа, и ги оставив некаде во вторникот / средата и онака поткашлував по малце, али сега викендов, поготово вчера се убив од кашлање и неможам да земам воздух со полн капацитет во плуќата, кога зимам воздух осеќам како да ме стега пуќата и нешто како да ме гребе
Вчера купив Хербион - сируп од тегавец за сува кашлица и искашлување ... али еве пак цело сабајле кашлам и се гушам.
Колку време треба да го пијам Хербионов за да има ефект, и освен Хербион, да ми препорачате нешто ефикасно за решавање на проблемов.
Лек за искашлување и олеснување на дишење ?
Проблемов настана минатата недела откако ги оставив цигарите, ми сметаа, и ги оставив некаде во вторникот / средата и онака поткашлував по малце, али сега викендов, поготово вчера се убив од кашлање и неможам да земам воздух со полн капацитет во плуќата, кога зимам воздух осеќам како да ме стега пуќата и нешто како да ме гребе
Вчера купив Хербион - сируп од тегавец за сува кашлица и искашлување ... али еве пак цело сабајле кашлам и се гушам.
Колку време треба да го пијам Хербионов за да има ефект, и освен Хербион, да ми препорачате нешто ефикасно за решавање на проблемов.
Некој совеет кога сум премн изнервиран за опуштање ?
Некој лек за искашлување?
Лек за искашлување и олеснување на дишење ?
Се меша пола тегла сусамов таан и пола тегла природен мед. Има вкус на алва, дневно се земаат 2 големи лажици, една на сабајле, друга пред спиење. Освен што го потпомага искашлувањето многу благопријатно делува на системот за варење. Нема никакви нус ефекти.![]()