Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
можеш истата картичка да ја користиш на милион страни за обложување...

Некои ја имаат врзано картичката со Скрил, и преку него влечат пари... Ја не успеав да го верифицирам мојот скрил акаунт, и се иде директно на картица...

Види ко си го верифицирал да не си немал доволно пари на картицата ставено.. тие повлекуваат околу 1-2 евра, ама треба да имаш минимум 15 на картицата за да можеш да активираш..

пред 1 недела активирав јас и прво ми рекоа дека само 1-2 евра повлекувале, ставив само 300 ден за да го направам верифицирањето.. ме одбиваа насекое пишуваа дека нешто не е во ред а нигде не објаснуваат што не е во ред. Прашав кај други, ставив уште 10 евра и одма верифицирањето беше комплетирано :)

Betis 1
Benfica 2
Brooklyn 1
Не сум играл никогаш кошарка али мора и тоа се проба :D

2h3t1dc.jpg

За малце ќе имаше + 8 269 ако не ја утнев Kidderminster :)

Филипе кажуј вакви типови пред утакмица да испратиме и ние нешто :)

Benfica 2
Brooklyn 1
Houston 1
200-820

V. Haugesund - Fredrikstad 1x
Cotbus - Kaiserslautern x2
Jagiellonia - Lech x2
-------------------------------------------

A lustenau - Horn GG
Mitjiland - Alborg GG
Sedan - Monaco GG

Пишав нешто без веза тенис на +.. Да видиме фушаријата колку работи денес :)

Davydenko - Dodig + 9,5 пол.
Brands - Kamke +21.5
Tursunov - Mathieu + 9.5 пол.

Ја имам Интер Турку 1.
Сега гледам коефициентот за утакмицава пред некој ден бил 1.55 а сега е 1.75 па на интернет иде и до 1.80и нешто.
Има некоја причина за ова?

Види ко си го верифицирал да не си немал доволно пари на картицата ставено.. тие повлекуваат околу 1-2 евра, ама треба да имаш минимум 15 на картицата за да можеш да активираш..

пред 1 недела активирав јас и прво ми рекоа дека само 1-2 евра повлекувале, ставив само 300 ден за да го направам верифицирањето.. ме одбиваа насекое пишуваа дека нешто не е во ред а нигде не објаснуваат што не е во ред. Прашав кај други, ставив уште 10 евра и одма верифицирањето беше комплетирано :)

Не ми стига тоа ебаното писмо за верификација...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom