Google Play Store

• Креатор на темата Креатор на темата Snow :)
  • Време на започнување Време на започнување
глупости живи новава апликација, ми ги испозаклучи некои апликации што ми се битни веќе на плеј стор од моб не ми ги наоѓа, а на плеј стор од компјутер кога одам со сив фонт ми е телефонот и не ми дава да ја симнам апликацијата.

Легално ти се купени апликациите? Доколку не, нормално е да ти направи проблем.

Јас пред недела дена направив „фактори рисет“, ми ги врати сите што ми се легално земени, кракнатите не ги инсталираше, што е очекувано.

Легално ти се купени апликациите? Доколку не, нормално е да ти направи проблем.

Јас пред недела дена направив „фактори рисет“, ми ги врати сите што ми се легално земени, кракнатите не ги инсталираше, што е очекувано.

тотал командер се купува?не ме јеби

тотал командер се купува?не ме јеби

Те прашав коректно, ништо не имплицирам. Тотал командер користам секој ден на РС, на мобилниов користам Solid Explorer (платен), има се вградено во него.

Те прашав коректно, ништо не имплицирам. Тотал командер користам секој ден на РС, на мобилниов користам Solid Explorer (платен), има се вградено во него.

се пребацив ја на ES File Explorer , има FTP и се у него, бар новава верзија, и дизајнот е сменет тотално.

се пребацив ја на ES File Explorer , има FTP и се у него, бар новава верзија, и дизајнот е сменет тотално.

и ова не го дава веќе, само 1.5 верзијата ми ја дава од ES, само вика your device is not compatible with this version.

Пред 1 час имав средба со друг Optimus L3 E400, и кога се конектирав на WiFi го вклучив Play Store-от беше стариот, и кога го исклучив и повторно вклучив тој веќе беше апдејтиран. :)

На самсунг с2, пред може 2 недели сама се апдејтираше, и повеќе ми фаќа око оваа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom