Google Play Store

• Креатор на темата Креатор на темата Snow :)
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Google пред некој ден го пушти во употреба новиот Play Store, т.е 4.
Оваа верзија е редизајнирана во стилот на Google Now, побрза и поедноставена.
Google почна да прави апдејти веќе на некои телефони еден од нив е LG Nexus 4.
Доколку не ви се чека можете да ја симнете, повелете. ;)
http://goo.gl/St3kZ
(MD5 хеш: 558E12681E333D91F39F688AADBAF6EE, SHA1 хеш: 9973E3DDE053013152111954236A57D2FF7DA8FB)

new-google-play-4.jpg

Ја инсталирав пред едно недела дена, стварно помазно работи од старата. Сепак старата верзија, според мене, беше некако попрегледна. Може и се е до навика. :)

Не ја инсталирам од сомнителни линкови (кои можеби содржат модифициран софтвер креиран со цел да ви лапне податоци), па затоа ќе почекам до официјалниот апдејт. Инаку имам Google Nexus 4, така да - би требало да дојде брзо.

Работи супер на LG Optimus L3 E400.
uploadfromtaptalk1367095793277.jpg

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Не ја инсталирам од сомнителни линкови (кои можеби содржат модифициран софтвер креиран со цел да ви лапне податоци), па затоа ќе почекам до официјалниот апдејт. Инаку имам Google Nexus 4, така да - би требало да дојде брзо.
Ќе ја ставев на форумот, али несака да се аплаудира.

таман е и на моето Tipo. Но претежно слабо ја користам апликацијава на смартфонот. Претежно апликации барам од компјутер :)

Wm40851.png

Самата се апдејтира, кај мене на Sony Live пред некој ден се апдејтираше, ако уште ја немате новата верзија почекајте некој ден.
Иначе работи само на Android 2.2+

да ве прашам нешто. Како функционире оваа viber free calls односно што нуди апликацијаава и дали ја користи некој од вас?

да ве прашам нешто. Како функционире оваа viber free calls односно што нуди апликацијаава и дали ја користи некој од вас?
Јас ја користам, значи кога ја инсталираш треба сите контакти да ги префрлис од СИМ картичката во телефонот и таа(апликацијата)автоматски ти наоѓа кој од твоите контакти имаат Viber. Можеш да праќаш пораки и да се јавуваш, али ти треба интернет.

глупости живи новава апликација, ми ги испозаклучи некои апликации што ми се битни веќе на плеј стор од моб не ми ги наоѓа, а на плеј стор од компјутер кога одам со сив фонт ми е телефонот и не ми дава да ја симнам апликацијата.За некои трети ствари што работат и на андро 2.2 тоа.Неможам FTP плагинот за тотал командер да го симнам сеа, не ми дава.Старата верзија иако имаше проблеми вакви гомна не правеше.пробав и со модирани апка, али ништо не мења, штетата е така речи перманентна.

HTC DHD имам, со AOKP на него.така да не е до што имам стар софтвер, 4.0.4 имам.

да ми ги ставиш двете апликации на два телефона и да ми кажеш која ти изгледа за понапредна, ќе кажам старата :oops:

Јас ја користам, значи кога ја инсталираш треба сите контакти да ги префрлис од СИМ картичката во телефонот и таа(апликацијата)автоматски ти наоѓа кој од твоите контакти имаат Viber. Можеш да праќаш пораки и да се јавуваш, али ти треба интернет.

Колку што јас знам можеш и да зборуваш во странство со друг човек кој има вибер, бесплатно но со интернет.

да ми ги ставиш двете апликации на два телефона и да ми кажеш која ти изгледа за понапредна, ќе кажам старата :oops:

Абе ако имаш приметено за сите нови апликации и UI-а важи ова во последно време, се повеќе се оди кон flat UI, појма немам зошто ама изгледаат ко да се дизајнирани 2003 а не 2013.
Исто и со Win7 vs Win8, XP изгледа подобро од 8-цата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom