Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нека проба нека се регистрира и нека префрли парите од нашиве банки директива на интернет обложувачки акаунт и ќе видиме после кај ќе успее да ги врати ......Е сега тоа што има посредништво со провизии и други срања е друга работа.

Me заебаваш или не си во тек со настаниве ? :D

Играм на бетсити онлајн, на дбгпокер.ком, бет365 и преку манибукерс немаш проблем никаков, незнам кој ти ги кажувал работиве, ама кој и да е нека ти ги врати парите :D

Нека проба нека се регистрира и нека префрли парите од нашиве банки директива на интернет обложувачки акаунт и ќе видиме после кај ќе успее да ги врати ......Е сега тоа што има посредништво со провизии и други срања е друга работа.
работам у банка и ова што го кажа се глупости, ги боли таквото банките за твоите пари на сајтови за кладење најмалце па да не те пуштаат да префрлиш, обичниот граѓанин не е интересен, не шири дезинформации.

Мислеш на Мартингејл ? Пробав , ама не ми се многу допадна.
Најдобро само да имаш сува пара познавајки те знам дека можеш да ги откиниш дури и најголем аматер не може да промаши 7-8 пати квота 2 било сингл или дубл ама треба почетен капитал и дисциплина, организираност итн и најважно да нема лакомост. 50евра профит во неделата се доста ако ги правиш со влогови од 300 денари во прогресија
јас играв слично на овој само систем 2/3 на коеф 1,75 па нагоре зато шо тој е миниму коеф со таа предност шо имаш можност со 2 фатени да го вратиш влогот а исто и со 2-3 промашувања во низа да немораш да дуплираш бидејки добивката е околу 1000 денари максимална + мојш и кафе да истајш со 2 фатени :D околу 50 денари остануваа чисти јас играв на квоти 1,9.

Мислеш на Мартингејл ? Пробав , ама не ми се многу допадна.

Ako имаш солидна финансиска конструкција, не може да не добиеш....

Иначе, ова со банкиве, утре ке ви кажам како све иде со банковен трансфер... Изгледа ке правам сефте...

Ako имаш солидна финансиска конструкција, не може да не добиеш....

Иначе, ова со банкиве, утре ке ви кажам како све иде со банковен трансфер... Изгледа ке правам сефте...
Јас енос планирам да ставам пари на сметка (вадев Виза електрон пред повеќе од пола година, во НЛБ) па после тоа и да се регистрирам на Бет365 (на Bwin имам акаунт ама не сум ставал никакви средства незнам ни дали ми стои уште). Некои информации како за почетници, совети... ?

Вчера во кладилница ми текна,дека Фенербахче мести доста.
Ништо не губев,му ставив 100 на 2-1 и опаа. 0-1 полувреме 2-1 крај со гол од пенал во 89миута,и јас со добивка 2000.

Јас енос планирам да ставам пари на сметка (вадев Виза електрон пред повеќе од пола година, во НЛБ) па после тоа и да се регистрирам на Бет365 (на Bwin имам акаунт ама не сум ставал никакви средства незнам ни дали ми стои уште). Некои информации како за почетници, совети... ?

Само Виза електрон, он НЛБ или Уни банка...

Вчера во кладилница ми текна,дека Фенербахче мести доста.
Ништо не губев,му ставив 100 на 2-1 и опаа. 0-1 полувреме 2-1 крај со гол од пенал во 89миута,и јас со добивка 2000.
Искрено и јас ги гледав нив за прелаз, да ги комбинирам со мој Челзи онака дубл, ама ај си реков нема да е секое коло така :)
--- надополнето: 29 април 2013 во 02:28 ---
Само Виза електрон, он НЛБ или Уни банка...
Па имам, и колку што разбрав за неа не треба Манибукерс и остали заебанции.
Е сеа на Bwin го проверив акаунтот и активен ми е, ама ко шо напоменав претходно немам ставано/подигано пари, и немам регистрирано број на картичка. Ќе може ли со истата картичка (Виза електрон дебитна) да се служам и на 2те страни, и кој број усвари треба да се впише.

можеш истата картичка да ја користиш на милион страни за обложување...

Некои ја имаат врзано картичката со Скрил, и преку него влечат пари... Ја не успеав да го верифицирам мојот скрил акаунт, и се иде директно на картица...

можеш истата картичка да ја користиш на милион страни за обложување...

Некои ја имаат врзано картичката со Скрил, и преку него влечат пари... Ја не успеав да го верифицирам мојот скрил акаунт, и се иде директно на картица...
Ако не се лажам провизијата е ептен мала, и не се исплаќа да се троши време и нерви на Манибукерс т.е. поранешно Скрил нели. Така ми кажа и у банка службеникот кога ја вадев картичката, дека имат доста клиентела што месечно прави обрат од 100тици илјади денари за онлајн обложување и се е директно на картичка, пошо провизијата е ептен мала. Ќе внесам утре-задутре 1.000ден на сметка (пошо првичен депозит е 15 евра ако не се лажам) па ќе видам шо ќе направам

Ви благодарам на сите, ме интересираше ова на странските страни бет365 и др, значи нема проблем само си отвориш картичка и можеш.
--- надополнето: 29 април 2013 во 09:14 ---
За утре
Бенфика-2
Бруклин-1

ALL-IN
Бруклин која ти е оваа ?која лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom