Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Гледав на една италјанска телевизија сега за дербито шо е и ги прашваја навивачите на интер дали се задоволни од манчини сите велеа да манчини кампионе манчини таков манчини онаков така да создравје го носиме и следната сезона со манчини.
Местена тв анкета :) Ајде нека помини дербиво па ќе кажиме по некој збор повторно.. се надевам не лош овојпат :)

И едно прашање..
Ако 2 екипи имаат исто бодиви на крај на сезона се игра мајсторка? Било да се борат за скудето, место во европа или опстанок?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Местена тв анкета :) Ајде нека помини дербиво па ќе кажиме по некој збор повторно.. се надевам не лош овојпат :)

И едно прашање..
Ако 2 екипи имаат исто бодиви на крај на сезона се игра мајсторка? Било да се борат за скудето, место во европа или опстанок?
Мислам дека се гледа гол разлика, или меѓусебен дуел...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Значи мое мислење е дека манчини 100% си оди мислам дека ке преземе некој англиски клуб а доаѓа Мурињо:vozbud: данеска прочитав дека си купил куќа во Монца.
А за следна година мислам дека во напад ке се Адри и Вилја а ибра ке си оди бидејки човекот е по парата.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
И едно прашање..
До 2005/06 се играше мајсторка... сега е поинаку:
  1. Меѓусебен дуел. (Интер има 5:2 со Рома)
  2. Ако е ист меѓусебниот дуел се гледа гол разликата (Интер +42, Рома +31)
  3. Ако и тоа е исто, мајсторка

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
До 2005/06 се играше мајсторка... сега е поинаку:
  1. Меѓусебен дуел. (Интер има 5:2 со Рома)
  2. Ако е ист меѓусебниот дуел се гледа гол разликата (Интер +42, Рома +31)
  3. Ако и тоа е исто, мајсторка
Тоа е подобро :) И јас мислев дека е така само ме збуни еден другар.. ми вика 100 % се игра мајсторка во тој случај.. ми гледаше премногу сигурен.
Но мислам дека нема да дојде ни до споредби ни до мајсторка. Ќе бегаме некое бодче на крај.

А

Адриано

Гостин
Очекувам да им ја пуштиме утре на Милан,ама за тоа ке му дадат на Морати некој динар за у џеб!
предноста од 3 бода после овоа коло ке си остане до крајот на сезоната а Милан на курвински начин ке се бутне до 4 место(незаслужено)!{Мое Мислење}
Ама на крајот се ке се знае!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Очекувам да им ја пуштиме утре на Милан,ама за тоа ке му дадат на Морати некој динар за у џеб!
предноста од 3 бода после овоа коло ке си остане до крајот на сезоната а Милан на курвински начин ке се бутне до 4 место(незаслужено)!{Мое Мислење}
Ама на крајот се ке се знае!
И ја мислам дека ке се бутнат педерите.за жал.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
А зошто да им пуштите,јас баш мислам дека ќе ги победите.Реал иако веќе има титула мислиш ќе им пушти на барса во среда и тоа дома.

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
и јас мислам дека нема да им ја пуштиме ама со морати ништо не се знае

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.291
Кај ви е младината бе еееии:

Матераци: Син ми сака да оди на дербито во дрес на Милан

Фудбалска Италија веќе е загреана за големото неделно дерби на Сан Сиро, натпревар кој може да го реши и новиот италијански шампион. На Интер му недостига уште една победа за и теоретски да ја обезбеди титулата, односно од игра да ја исфрли второпласираната Рома.
„Нема ништо поубаво за секој навивач и играч на Интер, титулата првак на Италија да ја обезбедиме се победа над Милан. Тоа се две големи работи во само 90 минути. Исто така, ова дерби ќе биде прекрасно, едно од најголемите во историјата, бидејќи двете екипи влегуваат во натпреварот со големи влогови. Нас ни треба титулата, а на нив Лигата на шампиони“, рекол Марко Матераци и открил уште нешто интересно, пренесува хрватскиот портал Индекс.
„Неверојатно, но мојот син Давид се‘ уште навива за Милан. И што е уште поневеројатно, на дербито сака да дојде во дресот на Милан. Секако, му објаснив дека тоа е невозможно“, рекол Матераци.
На прашањето ако може еден од играчите на Милан да доведе во Интер, кој би бил тоа, Матераци одговорил: „Знам дека сите би рекле Кака, но јас никако. Само Гатузо!“

Автор на веста: Нетпрес
Објавена на 03.05.2008 12:20:31

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Кај ви е младината бе еееии:

Матераци: Син ми сака да оди на дербито во дрес на Милан
Јаки мадина жити око ај немој вакви глупости, секој за кој шо сака си навива татко му дека игра во Интер тој треба да потсвршува на Интер? Па младината кај му е.. пфффф, шо младина можи малото не ни сака фудбал да игра, ама ете си го сака Милан. Знам случај на играч кој што игра во клуб, па не можи да го смисли клубов, тука во Македонија, мислиш нема такви срања надвор? Секоја чест за детето шо си има карактер, секоја чест за Матераци за храброста шо го објавил ова. Толку од мене.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Тоа ме радува кај младинава, независни од родителите :wink:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нормално,само копиљаци кои не се разбираат од фудбал навиваат за Милан.
И женски кои се палат на Кака.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Ова детето т.е. случајот, изјавата хм... па детето има сфатено дека татко му е копиБљак, па сега е свесен дека не треба да оди по неговите стапки.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас пак на 100 места имам прочитано дека детето на Костакурта навива за Интер

Have you read that Alessandro Costacurta's son is an Inter fan? Moratti: "It means he has a nice father who left him free to choose..."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom