Слабите девојки веќе не се во мода

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
431780_641064765910121_1630827011_n.jpg
Мене стомакот ми е природно таков затегнат и по малку плочкест(иако не вежбам и никогаш не сум вежбал) но тоа е затоа што имам таква природна градба витка без никакви масни наслаги на ниту еден дел од телото ... инаку да во право си далеку побитно е да имаш добро обликувани раце, рамена, грб и гради(зборам за нас машките) ... за нозете немора, нозете се повеќе женско оружје, машкото треба да е подобро обликувано во тие горни делови од телото(раце, рамена, гради и грб), а женското треба да има добра нога, бут/батак, г’з и.т.н.
Еве ги и нозете кај се вклупуваат во симетријата. Братов иако сум 10000% дека е на стероиди и хормони за раст му симнувам капа.
385934_643911785625419_745443463_n.jpg

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Не го заборавај и газенцето. :pipi:
Е затоа на олимпијада треба да го праќаме да трча Боки-13 не оти е брз ама сите останати тркачи намерно ќе заостануваат позади него бидејќи ќе бидат воодушевени од неговото газе и ќе им течат лиги ... :pos::icon_mrgr:

A

AnFem

Гостин
Кај машко само то не би гледал и женско да бев, многу ми е грд обликот на тој мускул еве ти едно сликче после кое најверојатно нема толку да го сакаш :D
Кој рече за оваков газ? Зборував за нормален, тртлест машки газ.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.483
Поени од реакции
11.428
па изгледа му падна криво оти он нема добар гз :ROFLMAO:
откако почнаа жените да зборат дека сакаат добар гз кај машките, видов невидов почнав да правам вежби и за тоа. јбг мора да се биде у тек со се да не ме прегази времето :cool:
муабетов што го напраив е бла бла бла :P
бего кажете ми да не се појави уште некоја што си се пофали со своите облини?
оваа што не дава фејс не дава, мора да се бара друго чаре :LOL:
--- надополнето: 27 април 2013 во 21:17 ---
откако почнаа жените да зборат дека сакаат добар гз кај машките, видов невидов почнав да правам вежби и за тоа. јбг мора да се биде у тек со се да не ме прегази времето :cool:
него кажете ми да не се појави уште некоја што си се пофали со своите облини?

A

AnFem

Гостин
бего кажете ми да не се појави уште некоја што си се пофали со своите облини?
Абе пријател, ти ако си обликуван, како што кажуваш, нема да има потреба да бараш чаре по форуми. :icon_mrgr:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.483
Поени од реакции
11.428
Абе пријател, ти ако си обликуван, како што кажуваш, нема да има потреба да бараш чаре по форуми. :icon_mrgr:
све е тоа у контекс на зезање, ако реално барав ке пишував пп а не тука :)
пс. и јас те сакам

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пак уште се жалат дека мажите ги јадат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.152
Поени од реакции
83.889
Работата која од секогаш сум тврдел дека е вистина, а која што, сите се претвараат дека не ја приметуваат.
Исто така сто посто сум сигурен дека Македонките водат во несоодветно облекување во контекст на личната става. Ова е мноооогу пострашно од "работата" во предходниот мој пост.
Обавезно облекуваат тесни панталони на тоа големите газови.
не разбирам? Мислат дека е секси?

Kajgana Shop

На врв Bottom