Совршен подарок за жената

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Кога веке темата налага за конкретен подарок наводно од модата,а јас не сум по модата,но секако дека се мисли на парче облека или некој моден додаток.
Подарокот ке биде итекако совршен најверојатно само во случај кога веке однапред сама ндиректно би си го избрала,односно кога личноста што би ми подарила,однапред знае дека конкретно тоа парче сакам да го имам.

Член од
29 декември 2012
Мислења
88
Поени од реакции
25
Да ги измие садовите, да ја исчисти кујната, да ги помине сите соби со правосмукалка (а таму кај што има плочки да изџогира), да ја среди спалната соба, да ја избрише прашината, да пушти машина за перење и да ги постави алиштата за сушење, да го исчисти купатилото, да испегла што јас и тој ќе носиме наредниот ден за работа, да направи вечера (или да нарача од некаде), и на крај да каже : Спремај се драга, денес ќе добиеш невидена оралка... :)
Имаш ;)

A

andrea85

Гостин
Кога веке темата налага за конкретен подарок наводно од модата,а јас не сум по модата,но секако дека се мисли на парче облека или некој моден додаток.
Подарокот ке биде итекако совршен најверојатно само во случај кога веке однапред сама ндиректно би си го избрала,односно кога личноста што би ми подарила,однапред знае дека конкретно тоа парче сакам да го имам.
Чанта од МОНА сигурно нема да одбиеш;)

Член од
29 декември 2012
Мислења
88
Поени од реакции
25
Ако е од тебе, не благодарам. Не треба да е од било кој, туку од тој што ти значи. Ти искрено ништо не ми значиш во живото, дури не те ни познавам. ;)
Така е на тоа и мислев :)
од тој што ти значи и на тој што му значиш не од некој друг

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
vcera I kupiv na devojka mi kozna tasna. Tasni I cevli nikogas dovolno.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 4 Beta

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Чанта од МОНА сигурно нема да одбиеш;)

Е, поради вакви постови мажите ги сметаат жените за спонзоруши и гребаторки...а богами имаат и право.

Подарокот не мора да биде скап за да биде убав. Битно е да е од срце. А и не секој скап подарок е даден со искрени мотиви (голем број жени не го сфаќаат ова, па после си ја чукаат главата, ама касно).

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Е, поради вакви постови мажите ги сметаат жените за спонзоруши и гребаторки...а богами имаат и право.

Подарокот не мора да биде скап за да биде убав. Битно е да е од срце. А и не секој скап подарок е даден со искрени мотиви (голем број жени не го сфаќаат ова, па после си ја чукаат главата, ама касно).
I da nema pari, i eftin da e podarkot, motivite mpze da mu bidat "neiskreni".
I znaci pak glavata 'ke si ja cukaat' (hahaha)...
I sega?
Vaka barem neka 'si ja cukaat' so mona tasni, novcanici, kaputi i bundi :-D :-D :-D

Kajgana Shop

На врв Bottom