Совршен подарок за жената

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Зависит за која возраст прајме муабет и зависит од личноста. Сепак за мене лично доволно е внимание и збор кажан од срце, многу појќе ќе ми значит одколку нешто друго, сепак за темава ако морам да одберам нешто то ќе е цвеќе, некое чоколатце или нешто изработено со своја креативност шо ќе останит кое за мене вредит многу појќе од накити, парфеми облека и такви работи.:smir:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Стандарден подарок за жена, дијамантите кои се нејзини најдобри пријатели :)
Покрај накитот, парфемите, долната облека, многу по добра варијанта за секоја жена е некоја ситница што нејзе и значи и ја посакува ( треба добро да ја познавате, за да знаете што е тоа ) најбитен е начинот на кој ќе и го дадете подарокот, тоа ќе и значи највеќе :helou:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
велосипед
дефинитивно;)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.666
,,,,,,,,sovrshen podarok vo princip ne postoi bidejki sekoja zhena e svet sam za sebe i razlichni se posakuvanjata,,,,,,,,no,,,,,,nejblisku do sovrshen podarok,,,,,,nasmevka,,,baknezh poln so ljubov,,,,cvet i ton vdahnoveni muzichki tonovi shto taa saka da gi slushne,,,,,,,,,,,

materijalnite podaroci se druga rabota,,,,, se podaruvaat na shvalerki,,,,,zheni za edna nok,,,,i minuvachki po hotelskite sobi,,,,

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

мислам дека ниту една не би одбила ваков подарок;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Да ги измие садовите, да ја исчисти кујната, да ги помине сите соби со правосмукалка (а таму кај што има плочки да изџогира), да ја среди спалната соба, да ја избрише прашината, да пушти машина за перење и да ги постави алиштата за сушење, да го исчисти купатилото, да испегла што јас и тој ќе носиме наредниот ден за работа, да направи вечера (или да нарача од некаде), и на крај да каже : Спремај се драга, денес ќе добиеш невидена оралка... :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да ги измие садовите, да ја исчисти кујната, да ги помине сите соби со правосмукалка (а таму кај што има плочки да изџогира), да ја среди спалната соба, да ја избрише прашината, да пушти машина за перење и да ги постави алиштата за сушење, да го исчисти купатилото, да испегла што јас и тој ќе носиме наредниот ден за работа, да направи вечера (или да нарача од некаде), и на крај да каже : Спремај се драга, денес ќе добиеш невидена оралка... :)
Дури го читав ова го заборавив насловот на темата... за мерак.:love:

S

Stef Bachatero

Гостин
Изненадувања од мали до големи.Рано сабајле мала порака и цел ден си на раат зашто мисли на тебе целовреме.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Па ти бараш жена, не маж :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Па ти бараш жена, не маж :pos:
Не, тоа е поклонот, еднаш да ги заврши сите работи што се секојдневие за една жена... Ако ме пречека вака со чиста куќа, има цел месец, секоја вечер, да му „мешам“ без да ме праша... :D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Не, тоа е поклонот, еднаш да ги заврши сите работи што се секојдневие за една жена... Ако ме пречека вака со чиста куќа, има цел месец, секоја вечер, да му „мешам“ без да ме праша... :D
Ти сите овие работи ги правиш по дома? Па нема шанси да си буцка! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom