Дали вие би се впуштиле во врска со маж со двојна ориентација

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

• Да

Гласови: 6 25,0%
  • Не

Гласови: 15 62,5%
  • Незнам

Гласови: 3 12,5%

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Тоа во нормалните какви психопати има, ова уште од почеток знаеш дека му фали нешто натаму не се знае :icon_lol:...

Its all French to me. I.E., confusing :D

(Тоа објаснува и зошто не ја сфатив фразата додека не удрив Гугл, дека не знам француски)
А што мислеше , оваа ми мава некои СФ фазони:vozbud: ти реков не суди книга по корицама. Мн си брз. Се надевам во друго си побавен:love:

А што мислеше , оваа ми мава некои СФ фазони:vozbud: ти реков не суди книга по корицама. Мн си брз. Се надевам во друго си побавен:love:

Обично не сум брз, ама ми притисна копче кое yдри на брзина :D.

За другото, ке оставам така, што ке биде ако си ги издадам сите квалитети наеднаш? :cool: Нека остане нешто мистерија :X3:.

Ако успееш да дефинираш што е "природно" и да направиш дистинкција меѓу "природно" и "прифатливо во рамки на моменталните морално-социјални општествени норми" уште милион пати да кажеш за нешто дека е природно или не било кој човек што размислува трезвено нема да те разбере. Како тоа до пред 100 год не било природно црнкиња и белец да стапат во брак а денес одеднаш е?
И покрај огромната brainwash машина што ја гледаме секојдневно преку телевизијата, списанијата преку намерно и свесно наметнување на расно мешање, расно мешани деца, расно мешани парови на секоја главна страница на списание, реклами и милион други работи сепак пак мнозинството си оди таму каде што припаѓа. Расното мешање и ден денес е злосторство врз човештвото и геноцид врз било кој народ. Расизмот го создала природата, а не човекот! Зошто едни народи на пример како Јапонците и Корејците да се мешаат расно со некој друг народ и едни такви народи кои се благодет на светот да ги снема од картата?

Илјадници научници и доктори докажале со милион докази и факти дека расното мешање е геноцид и уназадување на гените на човекот.Ние сме создадени од природата такви какви што сме и такви треба да останеме.

Не е поентата да мрзиш други, туку да го почитуваш твоето како свето и обврска кон своите претгходни генерации и идни генерации. Расното мешање е само едно натурување во психата на човекот за да се уништи една цела традиција, култура, убавина на Европа и народите во неа. Пред да тресете глупости цело време погледајте и нешто друго од едни обични сервирани емисии, телевизии.Ако разбираш англиски земи и погледај го овој документарец кој е само еден од илјадниците други коишто ги има и коишто на најубав начин го објаснуваат времето во коешто живееме.Зошто ти размислуваш така е поради ова, а не поради тоа што ти си сфатил некои работи во животот:
--- надополнето: 27 април 2013 во 16:19 ---
Би те замолила од еден мој пост со 3 кратки збора да не судиш. Книгата по кориците не се познава додуша ти и низ постава да е сигурно ќе ја препознаеш. Милион пати кажувам не ми е природно бре ти кажав. Се имам зезано и за тројка и све, ама најискрено мене воопшто не ми се допаѓаат педери и лезбејки. тоа е мое мислење,таква сум речи затуцана,традиционална..И или си педер или не си.
Само те молам немој мене да ми попуваш како и што правам сигурно нема тебе да ти се исповедам. А од едно мое лично мислење не мроа цел реферат да правиш, не верувам дека вреде толку трошење време за еден мој мини пост и став. толку. Au revoir.
Ти не си затуцана или глупа, туку размислуваш со својата глава и мозок, а не телевизијата што ти сервира:)Браво девојко(y) Педерството и лезбејството е девијација во генеите и тоа на сите нам ни е јасно.Ако педерството беше нормално немаше со сила да ни го наметнуваат секаде преку реклами , закони и се останато.Едноставно ќе бевме родени со тоа.

Не се палам на хомосексуалци ..... и целата таја замисла ми е за нигде...
Мислам ги поштувам како лујџе и имам многу другарчина со такви испади ...ама шо пра в кревет....ми е одбивно и ми се гади....исто како да го замислувам некој кај шо се сери....
А чоек шо сака да клецка и мажи и жени...шо знам шо да мислам за него.....ама сепак е подобар од чоек шо нејчи да клецка жени (y) .... не би била со бисексуалец не оти имам предрасуди оти стално би ми идела таја слика кај шо го клецкале мажи.... че ми бара прстите в газ да му ги пикам?:unsure::sneaky: А ако ги клецкал тој че размислам дали навистина ми се допаѓа не заради то шо е бисексуалец....али чудно би ми било со таков тип ....

Не се палам на хомосексуалци ..... и целата таја замисла ми е за нигде...
Мислам ги поштувам како лујџе и имам многу другарчина со такви испади ...ама шо пра в кревет....ми е одбивно и ми се гади....исто како да го замислувам некој кај шо се сери....
А чоек шо сака да клецка и мажи и жени...шо знам шо да мислам за него.....ама сепак е подобар од чоек шо нејчи да клецка жени (y) .... не би била со бисексуалец не оти имам предрасуди оти стално би ми идела таја слика кај шо го клецкале мажи.... че ми бара прстите в газ да му ги пикам?:unsure::sneaky: А ако ги клецкал тој че размислам дали навистина ми се допаѓа не заради то шо е бисексуалец....али чудно би ми било со таков тип ....
Што направи бре Пинкие Пие. Чекај го сега Шкорпион, му го притисна копчето, одма ќе те проанализира сексуално и лекции за хигиена :rolleyes:

andrea85 - Другиов ќе го чепкав, овој неонацистава, ама имам предобро расположение да денес се замарам со него, ќе оставам за некој друг, шити ден кога ќе имам :).

неколку страни уназад, еден пиша као разликата помеѓу бисексуалецот и педерот била небо земја :D знаете тоа му доаѓа еден вид на тешење... се кова со машки на велико али не бил он педер, вие сте луди како можете такво нешто да помислите :eek: па он бил бисексуалец беееееее нема врска дека е пешко ноу ноу

аааааа да бев женско па на таквите дилдото без лубрикант ке им го жибав до даске :sneaky:
--- надополнето: 27 април 2013 во 18:58 ---
неколку страни уназад, еден пиша као разликата помеѓу бисексуалецот и педерот била небо земја :D знаете тоа му доаѓа еден вид на тешење... се кова со машки на велико али не бил он педер, вие сте луди како можете такво нешто да помислите :eek: па он бил бисексуалец беееееее нема врска дека е пешко ноу ноу

аааааа да бев женско па на таквите дилдото без лубрикант ке им го шибав до даске :sneaky:

abe vie ludi li ste ........... nema sansa za nikakva vrska so maz ,
a za ponezniot pol bes komentar ,.Grevota e da odbies zensko vo taa situacija , ( normalno za se ima isklucoci )

Кај повеќето би-дечки е заебано тоа што привлечноста кон едниот па после другиот пол некако... периодично се менува. Значи, тераат едно, па после без разлика на емоционалниот квалитет на врската, се вртат кон другото. Преголем ризик е за секој кој планира емоционално поврзување со ваков партнер.

Кај некои овие периоди се толку испомешани, што од страна гледано, човекот како да живее у целосен хаос. А тоа не е многу сјајна работа.

Од друга страна, блазе на тие кои и покрај тоа што се свесни за својата бисексуалност, се способни да се посветат во врската.

Тоа во нормалните какви психопати има, ова уште од почеток знаеш дека му фали нешто натаму не се знае :icon_lol:...
Може следно што ќе му текне е да се замонаши, во целибат да се стави. никад се не зна :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom