Sniper ghost warrior 1/2

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Јас друже код не би ја величел да немаше луге кои ја пљукаат. Ти врати со таков став и јас само ти одговорив со фактите што пак ги боли сите бф3 играчи. Јас фанбој не сум,ако ми го ѕирнеш стеам акаунтот ке видиш Ред Оркестра 2 мие најиграна игра која е многу различна од Cod серијалите.
Се извинувам тогаш. Ти викам не бев активен на форумов долго време, само таков те памтев од пред година дена, како КОД фан :)

Одлична игра најдобра до сега.иако ја играв на лап топ на слаба резолуција.Одлична графика има и ефекти.Има некој аномалии кога веднаш те лоцираат каде си и во темница исто и те убиваат.

И јас бев скептик за двојкава поради ОЧАЈНИОТ гејмплеј во кецот али видов дека не сум во право. Гејмплејот во двојкава е одличен. И како љубител на снајпери ептен ми се погоди.
CryEngine 3... хм, според мене многу полоша е графиката одколку во првата,
Сериозен си? Знаеш ли каква глупост тресна сега. :pos::eek:

Не, всушност ти друго можит имаш сватено, CryEngine 3 е бомба во Crysis, нормално, али во SGW 2 е срање :)
Да, не е ист али да ги оставиме настрана CryEngine 3 и Crysis, споредбата на графиката во SGW 1 и таа во SGW 2 е лудост, а уште повеќе лудо е тврдењето дека графиката во SGW 1 е подобра. :)

Да, не е ист али да ги оставиме настрана CryEngine 3 и Crysis, споредбата на графиката во SGW 1 и таа во SGW 2 е лудост, а уште повеќе лудо е тврдењето дека графиката во SGW 1 е подобра. :)

Само оставив мислење друже, мене џунглите многу пати пореални ми беа во SGW 1 а со тоа и филингот додека играв ми беше подобар, вака во CryEngine 3 само непотребни ефекти и лоши физики имаат додадено, едино само гејмплејот во ноќта ми се допадна во SGW 2 :)

Еј а какво мислење имате за мисиите во Босна,на мене ми беше многу интересно се убив од тепање срби.
Мислим да чујем ствари,јебига уморан сам хахахаха.

Има излезено упдејт Сибериан срајк продолжеток.

ke ja tera na ovaa konfiguracija? I na kakvi performansi?

Procesor: Intel Pentium G630
Graficka: Sapphire ATI PCX 7750 HD
Maticna: Gigabyte H61M-S1
Ram: 2 plocki od po 4GB DDR3 Kingston HyperX Genesis

ke ja tera na ovaa konfiguracija? I na kakvi performansi?

Procesor: Intel Pentium G630
Graficka: Sapphire ATI PCX 7750 HD
Maticna: Gigabyte H61M-S1
Ram: 2 plocki od po 4GB DDR3 Kingston HyperX Genesis

ке ја тера на медиум ке лета пробај и на high нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom