Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оn a totally unrelated note, ако се фаќа вака нешто кажуј, да се пријавувам, ми треба некоја што прво знае да залее скршено срце, за печење колачи е лесно.![]()
Се вадат од хартијата?Windfucker jaс имам едно практично прашање, дали успеа скршените чуда да ги извадиш од корпичките или баш со лажичка ги јадеше?![]()
Се вадат од хартијата?
Јас се чудам пак зошто толку време жвакав, мислев дека од медот е.![]()
Батали сарказам, ме интересира со оваа смеса дали може да се печат така, без калап.И да, освен на готвење, жените паѓаат на хумор. На добар пат си.
![]()
Ваквите слики се причината поради која жените не сакаат да не пуштат во кујна...
Лага и измама. Жените паѓаат на фејсбук лајкови.Батали сарказам, ме интересира со оваа смеса дали може да се печат така, без калап.И да, освен на готвење, жените паѓаат на хумор. На добар пат си.
![]()
Не се секирај истото ми се деси и мене, ама човечко око ненаситно си викам има уште место у калапите. И после излегло скршено срце, па шо ќе излезе коа сум ги преполнилаЕве ги и моите медени срца кои јас ги нареков дури и "Скршени Медени Срца".
Направив неколку измени во рецептото со тоа што имав веќе готова смеса за мафини од Кам и реков да ја искористам и додадов само мед, јајца, масло и вода покрај тоа што има во неа.
Немој да се буните зошто се во различни димензии, тоа намерно го направив бидејќи има скршени срца во разни димензии. (Не дека не можев да ги наполнам сите рамномерно)
.