Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Brooklyn Babylon, од 2001 година е. Мое мислење - страшно добро доловување на реалноста.

abe....daj kazete nekoja otka4ena komedija,ali ushe prva minuta da prsnish od smeenje..aj ako znae nekoj

ги иам дома сите 4 дека ама не можам многу гадости има,знам дека се интересни и добра е тематиката ама кога и да ги почнам ми се гади и пола филм го поминувам со раце преку очи..
некој друг?

Aко го бараш БАШ ова:

дајте предлог за некој психолошки трилер,нешто за размислување,нешто така покомплицирано.

Тогаш SAW ис д муви ју ар уејтинг фор!

"The Abyss", жанр фантастика и акција.

Не знам зошто, ама на тој филм редовно плачам, и тоа на сцената кога типката ќе се оддави, т.е. ќе се врати во живот. :smir:

Добар начин да се помине саат и нешто.

"The Abyss", жанр фантастика и акција.

Не знам зошто, ама на тој филм редовно плачам, и тоа на сцената кога типката ќе се оддави, т.е. ќе се врати во живот. :smir:

Добар начин да се помине саат и нешто.

И нареден пат не ги раскажувај филмовите!

По препорака на џимеј, пред некој ден го симнав The Life Of David Gale, во главна улога Kate Winslet и Kevin Spacey, добар трилер, интересна приказна, ретко се гледа таков филм со добра содржина, посебно пораката која ја носи, која е исто несекојдневна, башка, тука е љубовта на Јове, Rhona Mitra, лепота е мајке ми, препорака имате и од мене, за филмот, а за Rhona, до вкусот е :)

10/10

The-Life-of-David-Gale-Poster-C10384372.jpeg

Дајте некој со многу (добри) специјални ефекти!
Не сум гледал ваков филм од дамна. Последни што ги гледав со по некој ефект беа Wanted, Hellboy 2 и Hancock

Дој кај мене,Transformers го иам,друго не знам што да ти кажам,само заради ефектите го гледав.

Пази,на експлозиите,субот во насоки го тресеше паркетот,прво лево,па десно,и на крај директ у мене,т.е. каучот.

АИде,кгн филм собиранка,примам уште двајца. :vozbud:

Дој кај мене,Transformers го иам,друго не знам што да ти кажам,само заради ефектите го гледав.

Пази,на експлозиите,субот во насоки го тресеше паркетот,прво лево,па десно,и на крај директ у мене,т.е. каучот.

АИде,кгн филм собиранка,примам уште двајца. :vozbud:

Абе најди некој што не сум го глеал, али знам кај тебе озвучењето (посебно wooferot) колку не чинат, башkа телевизорот ти е чкарт никаков..... абе мизерија

(читај во обратна смила, до негде :) )

Italian Job - akcija
Dumb & Dumbest - komedija ( za gledanje e strvarno )
Fanaa- Romanticen

poveke drug pat :helou:

Italian Job - akcija
Dumb & DumbER - komedija ( za gledanje e strvarno )
Fanaa- Romanticen

poveke drug pat :helou:

Овој филм, мислам дека не постои жив човек, па и по некој мртов, што го нема гледано филмов. Али мора да го гледате :vozbud:

Кој е по историските филмови "300" е одличен!
Бар мене ми се допаѓа :toe:

Кој е по историските филмови "300" е одличен!
Бар мене ми се допаѓа :toe:

300 e primer za fikcija , ne e istoriski film.
glejte go The Thin Red Line - zanr WW2
http://www.imdb.com/title/tt0120863/
posle We Were Soldiers - zanr Vietnam War
i eden mn dobar film brazilski e , ama e stvarno super ,City of God (Cidade de Deus) mora da go gledate! - zanr Crime Drama

nego dajte kazete nekoj film voen,krimi,istoriski,triler

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom