Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Inter (4-4-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 45 Balotelli, 9 Cruz.

-блондираните играчи не започнаа против Аталанта

*inter.it

Јас би рекол 4-4-1-1 т.е. Балотели ке игра поповлечено како и на мечот со Фиорентина , и истото според мене би донело поефикасна и поубедлива игра и нормално победа .
И повторно Станкович.. Не знам до кога ќе биде упорен Манчини со Станкович. Се надевам дека вечерва ќе одигра добро и ќе докажиу дека заслужено е во прв тим.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.064
Една работа вреди кај Манчини . . . . . . шалот .

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Syn, батали компјутер. Оди гледај го мечот.
:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.064
Syn, батали компјутер. Оди гледај го мечот.
:)
Го гледам го гледам , шалот ми остави најголем впечаток до моментот кога го пишував претходниот пост , да не беше шансава на Круз и Занети , шалот ке останеше најдоброто нешто што го видов во првото полувреме . :salut:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Го гледам го гледам , шалот ми остави најголем впечаток до моментот кога го пишував претходниот пост , да не беше шансава на Круз и Занети , шалот ке останеше најдоброто нешто што го видов во првото полувреме . :salut:
Барем не го носи тој шо го носеше првите 2 сезони... од Лацио. :)

А овај коментаторот на нерви ми оди. Од кога е Станкович помошник тренер? Голот на Балотели против Аталанта бил прв негов гол во дресот на Интер!? Барем нека провери еднаш тоа шо кажва.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.871
Поени од реакции
50.355
sd.....абе значи овој Фреј нема никаква Интер носталгија да му ебам мамата негова,ајде Балотели надвор Креспо во игра он може има бар малце Милан носталгија и ке одигра и за нас.......

Форца Интер hihi

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Везе нема коментарот...ама не е тоа тоа што ме загрижува...мора да стегнеме малце у второ:)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Барем не го носи тој шо го носеше првите 2 сезони... од Лацио. :)

А овај коментаторот на нерви ми оди. Од кога е Станкович помошник тренер? Голот на Балотели против Аталанта бил прв негов гол во дресот на Интер!? Барем нека провери еднаш тоа шо кажва.
Можеби мисли на Серија А голови. :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
GOAL!
Виеира е луд бе! Колку утакмици ја кочеше играта, сега игра како втор Хлеб!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom