Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ваљда доколку изгуби Рома,Интер ќе им пушти некој бод на Фиорентина

какво пуштање , мора да победат иако многу ке ми биде мило милан да играат куп на уефа ама не по цена интер да си ја загрози титулата.

OMG :)

Зошто никој не му го честита роденденот на Бурдисо? Каков таков уште е член на Интер... Ај честит нака му е.
А, младите на Интер, си поиграа со Триестана 9:2
Головите за Интер ги дадоа: 3 Litteri, 3 Napoli, 2 Siligardi, и еден Pedrelli

:pijan::pijan::party2::party2::violent1::violent1::violent1::cug: happy birthday бурдисо , повеќе памет во глава иначе добар си е бе ,играч за на клупа кој не прави проблеми за тоа башка типот игра и за репрезентација

Е ај нека му е среќен роденденот иако јас ич не го поштувам:)

Среќен роденден Никола.
Доколку останеш во Интер и следната сезона, ти посакувам подобрo изиграни утакмици.:)

Сеа Рома Удине ке биде исто јака утакмица!
Удинезе го брка 4 место заедно со сампдорија и Милан!
Рома ги брка Интер!
Очекувам да се испукаат убавоо!

Рома ќе има прблеми со Удинезе.. Мислам најреално е да биде x..
А Интер треба да ја искористи уморноста на Фиорентина од игрите во купот на уефа и треба да профитира ова коло.

Интераши мора да победите вечер и да напрајте услуга за Јувентус навиваме за вас покажете заби вечер

Фан клуб Интер страна 333:back:
Не се секирај ке ги победиме ама не за вас туку за НАС!!!

Ај вечер за вас ќе навивам исто ка за Милан (ама само вечер) :D
Победите ги како што знаете и умеете оваа сезона :D

Сеа и Миланезите и Јувенташите навиваат за нас.
Се знае кој е најдобар тим во Италија,и најфер,и најдобри дресови кој има.

Интер!

Изгледа Берлускони вчера го утнал оделото, па на пат кон прес-конференцијата која била оддржана во Торино, го имал облечено ова:
silvio-berlusconi-picture-1712.jpg

Деца не си играјте со фотошоп :D

пс. Сакале - несакале мора да ги победите дека Рома ви диши во врат

Ne be...

Jas kako nov clen a star navivac na inter mozam da kazam deka i ovaa sezona zagarantirana ni e titulata.Juve ide vo liga na sampioni, a milan ako ne kiksne vo kup na uefa.Dokolku kiksne ide samo vo intertoto cup.Tolku od mene i se slusame drug pat :helou:

Jas kako nov clen a STAR navivac na inter mozam da kazam deka i ovaa sezona zagarantirana ni e titulata.Juve ide vo liga na sampioni, a milan ako ne kiksne vo kup na uefa.Dokolku kiksne ide samo vo intertoto cup.Tolku od mene i se slusame drug pat :helou:

Да загатантирана е титулата иако имаме потежок распоред до крај со Рома , иако разликата е 1 бод а вечерва играме со Фиорентина која е во нездрава форма и брка место во Лигата на Шампионите , да во право си загарантирана е . . . . . in your f**** dreams .
Добро е што си фан на Интер :aplauz: али лошо е што не си објективен и реален :nenene: .

А и постот твој можеше со нормален фонт да го напишеш .

edit : Баш како '' стар '' навивач на Интер треба да знаеш дека титулата воопшто не е загарантирана .

Jas kako nov clen a star navivac na inter mozam da kazam deka i ovaa sezona zagarantirana ni e titulata.Juve ide vo liga na sampioni, a milan ako ne kiksne vo kup na uefa.Dokolku kiksne ide samo vo intertoto cup.Tolku od mene i se slusame drug pat :helou:
Добро бе брат не сме ќори. Пиши како шо пишиме сите.

Ќе биде заебано вечерва со Фиорентина и многу од овај натпревар зависи дали ќе ја земиме титулата.
Ајде за некоја минута ќе бидат познати составите.

Inter (4-4-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 45 Balotelli, 9 Cruz.

-блондираните играчи не започнаа против Аталанта

*inter.it

Јас би рекол 4-4-1-1 т.е. Балотели ке игра поповлечено како и на мечот со Фиорентина , и истото според мене би донело поефикасна и поубедлива игра и нормално победа .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom