ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Си помешал нешто или матно ти се гледа ?![]()
На место ми е прашањето,ова на твитер од соблекувална известува за Реал...затоа прашувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си помешал нешто или матно ти се гледа ?![]()
Јас помислив дека викаш за шпиунката Карбонеро која си добива дојави од Касиљас.На место ми е прашањето,ова на твитер од соблекувална известува за Реал...затоа прашувам.
Абе 100% знаете можда,колку фудблаери на Реал ја имаат опнато оваа???
Онака домашна си е,или со оваа генерација на Реал е дојдена?
Пошто некако тешко со новинарски факултет да доеш да известуваш од соблекувална на Реал што се вика![]()
Од 2009 наваму, секој нов фудбалер првото „интервју“ го има со неа. Така да..
Али МНОГУ е јака!
![]()
За жал, од јануари, веќе не работи во Real Madrid TV.Не е ни чудо зошто тимот почна да забушава...
![]()
Чисто онака за дискусија, кој сакате да го видите тренер после Мурињо во Реал?
.
Го мислев истово. Си имам некоја теорија дека интелигентните играчи од средниот ред секогаш стануваат добри тренери. Според ова Чави во Барса би бил идниот Пеп нивни али ќе видиме понатаму.![]()
А и не е така невозможно. Ако бараат препорака од Мурињо, а тоа да не биде веќе естаблиран тренер, ќе им рече Зизу! Тој кажа и порано дека Зидан и Мориентес ќе бидат јаки тренери!
Го мислев истово. Си имам некоја теорија дека интелигентните играчи од средниот ред секогаш стануваат добри тренери. Според ова Чави во Барса би бил идниот Пеп нивни али ќе видиме понатаму.
До 17 минута рекол морало да сме даеле најмалку 2 гола![]()
Кристијано Роналдо по вчерашниот натпревар не сакаше да даде изјава и пред да излезе рече : ,, Ќе зборувам во вторник.,,
Ај да видиме шо че кажи ..![]()
Барем ќе биде респектиран од играчите поради она кое го направил за Реал![]()
А и не е така невозможно. Ако бараат препорака од Мурињо, а тоа да не биде веќе естаблиран тренер, ќе им рече Зизу! Тој кажа и порано дека Зидан и Мориентес ќе бидат јаки тренери!
Од познатите фаци како Анчелоти и Бенитез со застарени дефанзивни тактики не сакам ни да ги чујам дека се поврзуваат со Реал.