Verdict
Galadriel
- Член од
- 21 мај 2012
- Мислења
- 2.197
- Поени од реакции
- 2.114
http://sportskatreska.com/?p=25256
Ко нема цел тим да се распушти ви ебам закржлаените
Ко нема цел тим да се распушти ви ебам закржлаените
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали другите тргнаа кон соблекувална, но дефинитивно им покажа со раката каде треба да одат. Добар потег, иако одигра ужасна утакмица.Iako sum barca fan, ne mi e celta da provociram.
Za pepe neso sakav da pisam so primetiv...a so mnogu postuvam, na strana moeto mislenje za nego.
Kako sto mene mi izgledase na krajot od utakmicata, iako ne e kapiten, mi se cini im svika na nekolku soigraci da ne begaat vo soblekuvalna pred da gi pozdravat navivacite svoi. Toa e epten za respect ako bese stvarno taka.
Bev na belgia - mkd, nema pogrdo custvo koa tvoite za koi si dosol da gi bodris se isponasaat kako da ne postois na tribina. I pokraj porazot, super reakcija od nego. Pak ke recam, ako bese taka kako sto mene mi se vide
Najloso e sto mnogu tuka imavte(imavme) iluzii deka stvarno mozeme do LS titula godinava.
Pa dobro be majku mu, nekjam da sum nesto kako najgolem m'rchator tuka, ama stvarno be po izdanijava ovaa sezona (pola naprevari Primera, pola tekmi LS), ne trebase da imame osnova za nekoja nadez. Bokica, aj pisi mi sega kako toa Murinho gi cuva momcite vo Primera, za da mozeme da gazime vo LS.Da gi gazime, ili da ne gazat? Se gleda be od Mars deka ne ne biva sezonava.
Јас мислам дека на клупа треба да дојде ГЕРМАНЕЦ
Само германецот може да воведе ред и дисциплина меѓу ѕвезди јбг факт е .Пример на Минхен тренерот![]()
Абе ќе си замине Мурињо, океј, нека си замине, ама со тоа ќе се вратиме пак од почеток, пак во истиот круг у кој се вртиме минативе 10+ години.
Се лажете ако мислите дека Мурињо некогаш би работел против клубот во кој е, како што пласираат. Нема шанси, уверен сум. Самобендисано копиле е, да, нејќе да му тераат инает, можеби кон некои играчи е неправеден но тоа го прави за доброто на клубот.
Но за жал, еве и тој не успеа да не среди. И него го саботираа некои структури кои го саботираат клубот минативе години. Едноставно е, штом нема атмосфера во соблекувалната шансите за успех се минимални. Во првата сезона некои се обидеа веднаш да ја нарушат атмосферата, особено после дебаклот против Барса, веднаш го бркаа и го обвинуваа.
Али океј, се смири, некои фаци си заминаа од клубот и воала! Реал имаше магична сезона, газејќи се низ Шпанија и несреќно (пенали се јебига, несреќно е, факт!) отпадна од ЛШ. Беа тим и играа сплотено. Арно ама, после тоа се случи уграган, се сруши се! Од една страна заради инаетот на Мурињо, од друга заради наивноста на веќе долгоспоменуватите личности сезонава. И со таква негативна атмосфера во тимот, резултатите се предвидливи. Во Интер Мурињо успеа затоа што беа како едно, сите гинеа за тренерот. Тука некои се курчеа, па други видоа од овие па и тие почнаа да се курчат и така...
Јебеш га, ајде има уште малку од сезонава, шансите за чудо се минимални но ги има, еве, да се разведрите малку:
![]()
![]()
Си помешал нешто или матно ти се гледа ?Абе 100% знаете можда,колку фудблаери на Реал ја имаат опнато оваа???
Онака домашна си е,или со оваа генерација на Реал е дојдена?
Пошто некако тешко со новинарски факултет да доеш да известуваш од соблекувална на Реал што се вика![]()