Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш исто е и 1/8 финале со години што не можевме да миниме... како може да е исто кога со години Реал не играл финале демек ако сигурно се знае дека нема да освои исто е 1/2 финале и финале :facepalm:

Глеј си ти твоите мисења и готово :)

Тогаш исто е и 1/8 финале со години што не можевме да миниме... како може да е исто кога со години Реал не играл финале демек ако сигурно се знае дека нема да освои исто е 1/2 финале и финале :facepalm:

Како тргна, сеа седум години полуфинале нема да можеме да минеме... :(

532725_10151508526530415_1621911506_n.jpg

За добра ноќ...ако може така да се нарече.

Ама не истапшаја убо убо ... во мадрид треба брз гол да дадеме за да земиме залет и да не примиме во прво полувреме гол иначе толку од реал . Си мислев добар потег направи мурињо со модрич како стартер ама се виде дека неможевме по десна страна без Ди мариа . Теле1 требаше многу порано да го стави се виде дека не оди со теле2 во нападот .

NMScS8l.gif

Само Ел Нињо да го поздравам :icon_lol:

Другите правете се како да не сте ме виделе. :нинџ:

ја видов, ја видов. Само ништо слабо кореографија денеска имаа. Затоа кореографијата на теренот... :D

Najloso e sto mnogu tuka imavte(imavme) iluzii deka stvarno mozeme do LS titula godinava.
Pa dobro be majku mu, nekjam da sum nesto kako najgolem m'rchator tuka, ama stvarno be po izdanijava ovaa sezona (pola naprevari Primera, pola tekmi LS), ne trebase da imame osnova za nekoja nadez. Bokica, aj pisi mi sega kako toa Murinho gi cuva momcite vo Primera, za da mozeme da gazime vo LS.Da gi gazime, ili da ne gazat? Se gleda be od Mars deka ne ne biva sezonava.
Sto e najinteresno, ako im se pogodi bosh den na BvB, i nema da bide cudo da gi plesneme edno 3-4:0 doma. Ama sramot i neadekvatnosta ostanuvaat.

Ubavo nekoj pisa pogore. Za mene najgolem gubitnik ovaa sezona e Murinho. Ima(se) super ekipa na raspolaganje i namesto ovaa sezona da se nadgradime vrz baza na prethodnata kade sto bevme odlicni (nesto sto na Bayern mu uspea do perfekcija), nie 50% poslabi.

Ne deka bi sakal da si otide, sepak mislam deka ima dosta potencijal kaj nego. Samo neka izleze sega kako maz i da go prifati ovoj poraz, i ovaa sjebana sezona na negov grb. Pa so cist obraz narednata sezona po trojna. Samo tesko da ostane.

Еден пенал, слободен на Роналдо, поклон од судијата.... ништо не е изгубено. Билив....ко навивачите на Гејчестер Гејнајтед сум станал :icon_lol:

Замислете почиња и у 15 минута Хумелс добива црвен.

Него Мурињо промаши многу на овој меч. Премногу. Само незнам дали он е повиновен или Пепе за поразов. И со Барса пробувавме со 3 дмф, ама за кур беше. Отвори тамо 4ка стандард напред, лупни еден силен пресинг и фати ги на 2 грешки. Голот падна по(некаков) пресинг. Игуаин како куче(маче) трча напред и ги брка и знаев дека еден ќе згреши нешто и така прва шанса ќе имаме. И ете голот бидна.

Надежта не ми е изгубена, барем 3-1 да беше бе пичка му матер. Али ајде, ако некој од ова може да се врати, може само Мурињо. Да видиме дали и трет пат ќе згреши.:)

Колку што има кривица Мурињо за вчерашната утакмица, исто толкава кривица имаат и сите играчи, факт! Од прв до последен!
Само тука би го издвоил Роналдо, он беше единствениот што пробуваше нешто, ама освен што изнудуваше фаули, другото без никаков ефект. Ама барем кај него ја имаше стандард желбата за победа, не ко другите пичиња!

Мурињо е крив за поставеноста, за пристапот на кој се почна утакмицата и на кој се заврши.
Ама што е он крив што Пепе 20 години е активен штопер, и пак незнае да се постави? Алоо неговиот играч во случајов Левандовски 3 пати чепна топка во шеснаесетник и даде 4 гола, па земи утепај се психопат еден! Али шо има везе, ќе дојде дуел со Барса, ќе им влезе со мајагери на Меси и компанија, ќе го баци амбелмот, ќе ги провоцира фановите на Барса, и после ауууу Пепе, тооо Пепе :drk: И заслужува да игра само ради тоа?
Иста приказна ко со Рамос, па тоа какви дебили се, страшно нешто!
Играле со срце, бацувале амблени, кур се стресе у ладна вода.

Што е крив Мурињо што Алонсоо незнае да даде еден ебан точен пас на растојание од 4 метра?
Што е крив Мурињо што Кедира е страшно трапав, и креативноста му е испод нула?
Што е крив Мурињо што Озил, го удри славата во глава, и почна да залижува фризури, и да стега стомачно по твитери и такви други глупости?
Страшно е тоа колку нема агилност во Озил!

Што е крив Мурињо што Бензема и Игуаин, се неворојатно смотани и никакво фајде од нив двајца нема?
Ама ејј Гонзало вчера асистенција :drk: се враќа у форма :tapp:
За Бензема секој збор е сувишен.... Секој ден да тренираш и пак да се здебелуваш стварно треба да си дебил!
Жал ми е само за Роналдо, човекот старее, а неможе да се израдува уште на некоја титула во ЛШ, само ради способностите на другите соиграчи.

И покрај сите недостатоци на дотичните господа што го носат дресот на Реал Мадрид, ипак мислам дека може да се елиминира Дортмунд.
Тоа се дечишта, кои несомнено знаат да го играат фудбалот, кои играат со срце, ама не ко Рамос и Пепе, туку нивното играње со срце има некаков ефект за тимот.
Ама мора на копиљаците во Вторник да им се покаже местото, кој е кој во евроспкиот фудбал и точка!

А Мурињо, па и реално веќе и да се пласира и да не се пласира во финале, треба да си отстапи самиот на крај на сезона. Нека не си ја расипува сопствената слика што ја има пред фудбалската јавност.
Време му е за нов предизвик!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom