NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://bleacherreport.com/articles/1614905-charlotte-bobcats-reportedly-fire-head-coach-mike-dunlap

benchparty.gif

Пази на лигаментите бе, кој ќе те чека уште една година :D

Mike Brown ќе биде новиот (стар) тренер на Кливленд. Се договориле за 4 годишна соработка.

Добар стрим за Њујорк? Само не од балкан спорт машинава не го трпи.

epa se glea deka srce nema da iskoci da igra...barem neka skoka od klupa
А зошто би искочил? Зошто да си ја ризикува кариерата? Во ситуација кога Чикаго и нема некојси премногу конкурентен тим и кога го имаш Мајами на Исток и 3-4 тимови што можат да му конкурираат на Запад, нема зошто да се форсира. Има 24 години, цела кариера пред себе, нема потреба да си ја заебува само заради еден плејоф.

А зошто би искочил? Зошто да си ја ризикува кариерата? Во ситуација кога Чикаго и нема некојси премногу конкурентен тим и кога го имаш Мајами на Исток и 3-4 тимови што можат да му конкурираат на Запад, нема зошто да се форсира. Има 24 години, цела кариера пред себе, нема потреба да си ја заебува само заради еден плејоф.

e da veke se sjeba lani u prvata utakmica...ali ako ne se vrati sea tesko da se vrati nekad...

kaj e sega ovoj degenov da izjavuva deka e na isto nivo igrac ko Wade...i deka ke gi tepale miamu u 6 edvaj dadoa po 3 poena...
--- надополнето: 24 април 2013 во 17:10 ---
kaj e sega ovoj degenov da izjavuva deka e na isto nivo igrac ko Wade...i deka ke gi tepale miamu u 6 edvaj dadoa po 3 poena...

--- надополнето: 24 април 2013 во 17:10 ---

добро бе што требаше да каже човекот, дека ќе изгубат и дека треба да ја предадат. Па нормално е да се надеваш на победа ..:D
--- надополнето: 25 април 2013 во 02:27 ---
http://bleacherreport.com/articles/1614905-charlotte-bobcats-reportedly-fire-head-coach-mike-dunlap

benchparty.gif

Пази на лигаментите бе, кој ќе те чека уште една година :D
Nate :pos::pos::pos:

"If I had a body like Dwight Howard, I'd go around the country just beatin' the hell outta' people."

Можете да погодите кој го кажал ова :pos:

Најдов нешто за гледање NBA на интернет.
NBA - Reborn4HD со квалитетот бил сличен на LP
14l12ex.jpg
За да гледате на чудово треба неколку чекори:
1. Симнете го додатоков -
2. Префрлете го додатокот во C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts​
3. Во etc имате исто така hosts фајл од кој треба да направите копија некаде на компјутер каде лесно ќе ја најдите за друга потреба​
4. Синматиот фајл копирајте го во etc фолдерод и кога ќе ви излезат двата прозори одговорете потврдно​
5. Рестартирајте го бров(у)зерот.​
Креирајте акаунт и чекајте администраторот да ви го оддобри акаунтот.

П.С. Од брзање заоравив да го постирам линкот за да креирате акаунт http://reborn4hdlive.org/users/login.php :D

Жељко Обрадович е еден од главните кандидати за превземање на клупата на Детроит Пистонс. Во игра е и Нејт МекМилан. Жељко доколку потпише сакал да има слична улога како Попович во Спарс т.е. сам да си ги бира играчите и да си го крои ростерот. За помошник го сакал својот долгогодишен соработник од Панатинаикос Димитрис Итудис. Би требало да потпише за 4 милиони долари по сезона. Од Грција се веќе остварени контакти со Џо Думарс, останува во наредните неколку дена да се види дали новиот тренер на Пистонси ќе биде МекМилан или Одбрадович. Искрено сакам да биде тоа Обрадович, човекот е еден од најавторитетните тренери и мислам дека може од Детроит да направи сериозна екипа.

Ајј Обрадович o_O Од каде искочи сега овој за у НБА? Незнам до сега дали имало некој чистокрвен европски тренер во НБА? Инаку ја сум за да дојде, би било интересно да се види како ке го тера европскиот стил на игра и дали ке му успее тука :)

:facepalm: Незнам кој тим во NBA има повеќе фанови од Лејкерс. Направи споредба со Мајами и Лејкерс и ќе видиш која арена секогаш full, и уште една споредба види колку фанови на Лејкерс има во другите арени кога гостуваат.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom