Boomerang
Немој CTRL+W.
- Член од
- 18 јуни 2006
- Мислења
- 3.709
- Поени од реакции
- 809
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може да го пастираш текстот? не отвораИ да знаеш дека ќе ти постои :wink:
може да го пастираш текстот? не отвора
може да го пастираш текстот? не отвора
Хах кое заокружување бе, само во прва година е тоа, од втора па натака ретки се предметите што се само на заокружување. Стандард си има по најмалце два предмета во семестар што се на пишување, или мешано пишување со заокружување. Мене многу ме нервира ова, или нека ги стават сите на заокружување, нормално освен математика и статистика, или нека ги стават сите на пишување, а не вака како ќе му прдне на професорот така си прави.Добро, ама ова не може за сите факултети да функционира...Едноставно сите факултети се различни...Како планираат на ПМФ, Архитектура и останатите технички факултети да се полага преку усно испрашување? Сум против испитите на заокружување на Економски, ама како би се полагало математика или програмирање "преку интервју"? Не е само да се каже "гледајте, правиме реформи за подобро образование", треба убаво да се размисли прво...
Хах кое заокружување бе, само во прва година е тоа, од втора па натака ретки се предметите што се само на заокружување. Стандард си има по најмалце два предмета во семестар што се на пишување, или мешано пишување со заокружување. Мене многу ме нервира ова, или нека ги стават сите на заокружување, нормално освен математика и статистика, или нека ги стават сите на пишување, а не вака како ќе му прдне на професорот така си прави.
А ми го прочита ли целиот пост? Подоле реков, или нека ги направат сите предмети на заокружување, како на правен на пример, или нека бидат сите на пишување, без исклучоци.Малку е тоа? Не треба воопшто да има на заокружување...
А ми го прочита ли целиот пост? Подоле реков, или нека ги направат сите предмети на заокружување, како на правен на пример, или нека бидат сите на пишување, без исклучоци.
Баш на ПМФ и на техничките факултети мора да постои устно испрашување. И свесен/на си дека постои и теорија по математика?Како планираат на ПМФ, Архитектура и останатите технички факултети да се полага преку усно испрашување?
Баш на ПМФ и на техничките факултети мора да постои устно испрашување. И свесен/на си дека постои и теорија по математика?![]()