P
Ok, е тоа да е слаба..ама да не е сучка бе брат..нека се храни како сака,ама да не биде стап. Мој тип на цура е малце мрсначка,да има што да се зафати,нека има и салце малце не е битно..ама да не е ептен,висока 1.80,а тешка 45 килаМоментално во мода сега а и во иднина ке бидат природно слабите девојки кои практикуваат здрав начин на живот односно се хранат здраво било да се вегетаријанки или веганки,физички се активни,практикуваат некаков вида на јога и слично.Еве како треба да изгледа жена што има ваков начин на живот.
http://www.plusinfo.mk/vest/36457/Video-Ima-70-godini-izgleda-kako-40
Со таа висина и таа килажа девојката е неухранета исто како на горнава слика.Доколку јаде сирова храна самата природа нема да дозволи девојката да биде дебела или многу слаба туку ке си добие идеални килограми колку што природно на телото му требаат.Јас познавам еден куп што се на таква храна и ниедна од нив не е исушена.Ok, е тоа да е слаба..ама да не е сучка бе брат..нека се храни како сака,ама да не биде стап. Мој тип на цура е малце мрсначка,да има што да се зафати,нека има и салце малце не е битно..ама да не е ептен,висока 1.80,а тешка 45 кила
Така некако, само што јас имам послаби нозе, дури и мала дупка над колената кај бутовите а тука има поголеми копанчињаdirty angel стави слика ќе процениме со око подобро, оти не се разбираме со димензии вака мада во никој случај не се пропорцииве преголеми барем според мене. Нешто налик ова ќе дојдат +2/3 кг и см (без штиклите).
Прегледај го приврзокот 62778
Штом ти самата не си сигурна како изгледаш и бараш одговори по форуми дали си точна или неточна Меган Фокс да си џабе ти е работи си малку на самодовербата , башка со ова прашање поќе ми изгледа како да сакаш да изнудиш комплименти или па си некој феномен чим ти смета да те поистоветуват со сек*с бомбаПрашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
А извини не знаев дека ова е машка тема или машки форум да многу сум љубоморна а ти си најуба најпаметна со сите десетки се надевам дека ова е оговорот шо го бараше уште ко го постави првото прашањеХахааха Тамора не мораш да покажуваш љубомора. Абе женска работа, плус прашањево е за машките наменето... упс извини, можеби и ти си машко или така се осекаш?
Пропорциите не се преголеми, а за IQ-то не сум сигуренПрашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
не им давате на машките да дојдат на ред да одговорат. чил аут грлсА извини не знаев дека ова е машка тема или машки форум да многу сум љубоморна а ти си најуба најпаметна со сите десетки се надевам дека ова е оговорот шо го бараше уште ко го постави првото прашање