Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^ Дај бе не ги мешајте Лопез и Касиљас у ова да му ебам матер, па идиотски е. Лопез спаси 3-4 чисти голови со невозможни интервенции. Во случајов единствено кон него немам критики. Беше просечен, немаше вонземска партија како против Јунајтед, но спаси што можеше. Не е он крив што Левандовски имаше три метри празен простор на пет метри пред гол...
А шо ку*о праеше на гол линија место да истрча ај немој да ме јебеш ,и кои голови ги спаси онај на гундоган па да си стоеше на место жива се фаќаше та топка а не ми застанал на петтерец а другиве на шеснаесетник сите наредени

А шо ку*о праеше на гол линија место да истрча ај немој да ме јебеш ,и кои голови ги спаси онај на гундоган па да си стоеше на место жива се фаќаше та топка а не ми застанал на петтерец а другиве на шеснаесетник сите наредени

Кај да излезе бе, не е он задолжен да маркира играч, стоперите се. Ај изгледај ги уште еднаш головите...

И шо ако истрчаше коа Лева у радиус од 3 метра нема никој да го блокира? Топка у петерец прима најлагано ејј па Ванче Шиков боље ќе изреагираше. А рачунајте Борусија не беа толку јаки (не дека беа слаби) колку шо дрвава не се замараа. И што ако еве тепаат 3-0 дома? Од Баерн 10ка со кромид ќе примат со ваков пристап.

Ај сега кај сте тие што бевте самоуверени во победата и тоа во ГЕРМАНИЈА и тие што предвреме прославувате титула во купот. Не смее да се потценуваат тимови како Борусија па макар и Атлетико... зашто на крај може со ниту една титула да заврши сезоната :facepalm:

Кај да излезе бе, не е он задолжен да маркира играч, стоперите се. Ај изгледај ги уште еднаш головите...
На два три метра од него беше левандовски САМ шо не истрча туку си стоеше на гол линија...јбг не е класа голман ако беше класа голман и подобар од касиљас ќе бранеше на друго место и најмалку втор голман во шпанија пред валдес а не во севиља и виљареал
не велам дека е крив за поразот ама можеше нешто да спаси јбг

И сега крај на сезона си оди Мурињо пошто ќе остане само со купов, па ајде нов тренер па нови тактики ново разигрување на тимот....ла децима, мало сутра.
Иначе доколку постигнавме уште еден гол имав надеж за во Мадрид колку толку, али вака....тешко.

Да не беше Чакир немаше сега волку да изгубиме. Али ете се деси...
Клоп тотално го надмудри Мурињо кој цела своја кариера во Реал ботски ги игра гостувањата. Потег на натпреварот беше пуштањето на Кака :icon_lol:
Требаше и Албиол место Кедира.

Не си правете Бајрам на мозокот какви 3-0. Опроштајна победа и ќе сум задоволен. По оваа утакмица не заслужуваме финале а камоли титула. И да се случи некоја таква научна фантастика Баерн во финале ќе не силува 5/6:0.

Ништо барем купчево да го собереме. Па цело лето ќе си пишуваме за нови играчи и тренери :D

Освен Роналдо и Диего Лопез, сите други играчи го посрамотија клубот и името Реал Мадрид. Дортмунд му одржа лекција како се игра и се бранат боите на својот клуб.
Дојдоа деца од кафичи излезни да си играат мајтап со најпрестижната институција во фудбалот Реал Мадрид, ова навистина боли.
Па две-три подавања да не се знаело да се врзат, е брука. Неможи Мурињо да биди крив за тоа.
На лето мн глави ке летнат, а накриво ке ми биди тоа што едната ке биди на Мурињо,а титула во ЛШ не гледаме во следниве 10 години најмалце, и така 10 веке поминаа ке издржиме уште 10. за 7мата мисла чекавме над 30 години ке почекаме и за оваа нема гајле. Едноставно се опседнавме со 10тата, а Мурињо имаше кажано се што станува опсесија , не се заслужва.
Па да му ебам мајката цела сезона тернират и психички се спремаат за оваа утакмица за на крајот да изиграат како пичина да губат дуели од деца, срамота..

Извинете што ви се мешам, но што изигра вечерва Роналдо што он не го посрамотил клубот?

Не е се така црно, мислам дека кога ќе биде реванш Реал би можел да си ја поврати негатива како што беше пред 10-тина години кога кога играше со Борусија Х. и си ја поврати :) Интересно е што во историјата на лига на шампиони единствени тимови се повратија од негатива е Реал и Партизан и никој друг тим :)

Не е се така црно, мислам дека кога ќе биде реванш Реал би можел да си ја поврати негатива како што беше пред 10-тина години кога кога играше со Борусија Х. и си ја поврати :) Интересно е што во историјата на лига на шампиони единствени тимови се повратија од негатива е Реал и Партизан и никој друг тим :)
Да ама што збориме цело време, не е невозможен пресврт ама кој кур коа у финале те чека 3 пати појак противник од вечерашниот? А мене лично сеедно ми е дали ќе испаднат сеа или у финале.

А сеа а у финале е исто како на ливче да те онаде една или две :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

А мене лично сеедно ми е дали ќе испаднат сеа или у финале.
А сеа а у финале е исто како на ливче да те онаде една или две :)
Тогаш исто е и 1/8 финале со години што не можевме да миниме... како може да е исто кога со години Реал не играл финале демек ако сигурно се знае дека нема да освои исто е 1/2 финале и финале :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom