Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
NE bese Kamoranezi toj so metro vnatre tuku Kielini. KAmoranezi bese vo linija (malku povnatre - Ofsajd) taka da nebese tolku lesno za procenka. plus neli inter togas trgnaja vo napad a ovde se odbi topkata, znaci mozno e sudijata da ne videl.

ti se pravis budala ili sto, Kamoranezi bese najmalku metro vo ofsajd pri centarsutot od centarot i najmalku uste dve koga topkata ja dopre nekoj na 16 metri, basska bese pred sudijata i nema sansi da ne go videl, sprotivno na ova mu dosudija ofsajd na Maikon a topkata ja vrati Nedved a baska brazilecot bese vo Linija

NE bese Kamoranezi toj so metro vnatre tuku Kielini. KAmoranezi bese vo linija (malku povnatre - Ofsajd) taka da nebese tolku lesno za procenka. plus neli inter togas trgnaja vo napad a ovde se odbi topkata, znaci mozno e sudijata da ne videl.

Јаs , се е ок ова што го збориш , али пази сеа ама си контрадикторен , ти текнуе на играта со Рака на Коуто кога во шеснаесетникот имаше 20 играчи и кога аголот на судијата беше претежок и кога истото тоа што ти погоре го кажа јас го говорев. . . тогаш ти ги вадеше работите од контекст и не убедуваше во диригентската палка која ја има Морати со која истиот демек според тебе го диригираше првенството .

Сваќаш дека се шит судииве цела ебана сезона .

Не, не ни пречи тоа што линискиот судија згреши, туку ни пречи фактот што секоја наша победа ја преиспитуваат фудбалската јавност, поради тоа што судиитекако и секогаш, грешат. Ама друга е работата кога некој судија ќе згреши во утакмица каде што Интер игра, и сосема поинаку е кога Јуве/Рома/Милан играат. Можеби поради тоа што сме први? I think so.

па велите со помош на судиите? а вие кога тепавте со парма со помош на судиите ? кој кажа нешто? направија од газето дела спорт без судиските грешки табела ЈУВЕ беше прв.. Позз! Со Срека Понатама

грешки се случуваат и тоа е тоа само резултатот се памти честито , заслужено само се надевам дека сега опсесијата со морати ке ти помине и воопшто мислам дека целата медиумска хајка портив интер ке престане

Јаs , се е ок ова што го збориш , али пази сеа ама си контрадикторен , ти текнуе на играта со Рака на Коуто кога во шеснаесетникот имаше 20 играчи и кога аголот на судијата беше претежок и кога истото тоа што ти погоре го кажа јас го говорев. . . тогаш ти ги вадеше работите од контекст и не убедуваше во диригентската палка која ја има Морати со која истиот демек според тебе го диригираше првенството .

Сваќаш дека се шит судииве цела ебана сезона .

PA gi koristam vasite argumenti. So vo slucajov ocigledno odgovaraat.:smir:

ti se pravis budala ili sto, Kamoranezi bese najmalku metro vo ofsajd pri centarsutot od centarot i najmalku uste dve koga topkata ja dopre nekoj na 16 metri, basska bese pred sudijata i nema sansi da ne go videl, sprotivno na ova mu dosudija ofsajd na Maikon a topkata ja vrati Nedved a baska brazilecot bese vo Linija

Gledaj repriza kje prajme muabet.

грешки се случуваат и тоа е тоа само резултатот се памти честито , заслужено само се надевам дека сега опсесијата со морати ке ти помине и воопшто мислам дека целата медиумска хајка портив интер ке престане

eden mec ne kupva cela sezona.

Pozdrav.

@ TonInter. Se preispituvaat zatoa sto se konstantni. Skoro Sekoj mec.

Како и да е сепак беше во офсајд, а и Каморанези беше најблиску до линискиот судија.
На снимката се виде колку беше во офсајд...човек повеќе!

па велите со помош на судиите? а вие кога тепавте со парма со помош на судиите ? кој кажа нешто? направија од газето дела спорт без судиските грешки табела ЈУВЕ беше прв.. Позз! Со Срека Понатама

аууууууууууууу никој ништо не кажа ?? цела револуција се крена во италија , на форум 1000000 страни само за тоа се пишуваше , синдикат и јас почнаа некои заговори да халуцинират и да го сонуваат морати секоја вечер о никој ништо не рече , грешка си пријателе а ко што гледаш повеќето интераши чесно го признаа поразот други го обвинија судијат во бес ( нормално ) но факт вие си тепавте заслужено и ви го признаваме тоа нешто што ниеден фан на милан , рома и јуве не го направи кога интер победуваше ( со исклучок на КИКО Мс еден од пореалните фанови на форумот )

eden mec ne kupva cela sezona.

Pozdrav.

еден меч ? а против џенова , против удинезе , 2 утакмиц против јувентус итн итн а спорни утакмици само три против катанија , емполи и реџина ?

@Bojann еве што говорев 20 мин пред почетокот на мечот . Колку само е очигледен Манчини . . . Се е кажано уште пред самиот ебан почеток . . . каков ли тоа стратег го води Интер , мислам дека доколку Рома оваа година освојат домашно , слободно нека му кренат еден споменик сред Рим зашто он ке биде најзаслужниот за истото .

Првите 11 , од сајтот на Интер
Inter
: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 5 Stankovic, 4 Zanetti, 26 Chivu; 11 Jimenez; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.

Subs
: 1 Toldo, 18 Crespo, 21 Solari, 24 Rivas, 28 Maniche, 29 Suazo, 45 Balotelli.

Приметувате нешто , Бурдисо , Матераци , Маикон , Максвел и Киву у прв тим што значи Киву игра или во средината или типот се одлучил за формација со тројца централни дефанзифци во што ја не верувам бидејќи само еднаш играше така оваа сезона и тоа на пријателска против Астон Вила .
Во средината немаат дефанзивец ( Камбиа мислам дека е суспендиран а Виеира ваљда повреден ) така да многу ме интересира каква ке биде поставеноста во средниот ред , дал формација 4-3-1-2 или ке се прави катастрофална грешка со поставеност 4-4-2 со Хименез и Станкович на крилните позиции ( имаат играно оваа сезона со таква поставеност ) што според мене ке овозможи диктирање на играта од страна на Јуве .

И уште еднаш се поставува прашањето , кога веќе Камбиасо и Виеира не играат , кој кур го купија Маниче , продолжуваат ли со трендот на ништење на кариери на играчи .

PA gi koristam vasite argumenti. So vo slucajov ocigledno odgovaraat.:smir:

Pozdrav.

Вади се вади се , не ти успеа , индиректно свати дека бевме во право .

аууууууууууууу никој ништо не кажа ?? цела револуција се крена во италија , на форум 1000000 страни само за тоа се пишуваше , синдикат и јас почнаа некои заговори да халуцинират и да го сонуваат морати секоја вечер о никој ништо не рече , грешка си пријателе а ко што гледаш повеќето интераши чесно го признаа поразот други го обвинија судијат во бес ( нормално ) но факт вие си тепавте заслужено и ви го признаваме тоа нешто што ниеден фан на милан , рома и јуве не го направи кога интер победуваше ( со исклучок на КИКО Мс еден од пореалните фанови на форумот )
Потполно се согласувам.
Ми се чини дека преку ... глава му е дојдено и на Морати.
Ќе да се опамети човекот.

KOga zagubivme od Liverpul kazav vo denesen moderen fudbal mora da se igra so sreden red toj ja pravi taktikata, koga vidov deke i Burdiso i Kivu igraat znaec deka ke bideme totalno nadigrani, no sto e najtragicno bevme izgubeni vo odbranata a igravme so 6 defanzivci vo prvite edinaeset,

Drugo nesto sto me nervira e toa sto MANCINI ne mu dava strikni zadaci na MATERACI, treba da go ostavi vo 16te metri podaleku nikako zosto e 2 metri visok i spor.

Neka vi tekne na duelot so Milan, samo sto vleze pocna ga go brka Kaka i go isece na sredina od terenot, avtomatski odma zut, istoto bese i so Tores a i sega so del Piero mozea da ni dadat petarda vo najmala raka

Како и да е сепак беше во офсајд, а и Каморанези беше најблиску до линискиот судија.
На снимката се виде колку беше во офсајд...човек повеќе!

Nikoj ne vika deka ne bese vo ofsajd. Procitaj mi go posledniot post. Ama ne e preku metro toj. Ubo si kaza ti deka e za coek rezlikata.

http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1206214437&archive=&start_from=&ucat=42&

eve ti link so golot vidi ubavo pa posle zbori, js ne go okrivuvam sudijata za porazo sami sme si krivi no me nervira sto probuvas da dokazes nesto neverojatno

NE ti raboti linkot. p.s. ne se obidvam da ti dokazam nisto tuku ti kazvam da ne tropas ako ne si videl nesto.

Потполно се согласувам.
Ми се чини дека преку ... глава му е дојдено и на Морати.
Ќе да се опамети човекот.
Kako taka svalerkata da si ja otpusti.

Прво, секоја чест за двете екипи. Гледавме две различни полувремиња, знаеме сите зошто.

"Јас" голот на Каморанези беше од офсајд. Кога беше упатен пасот кон Каморанези со една нога беше во офјасд, али топката ја чепна Киелини во тој момент каморанези беше длабоко во офсајд. Се поголем и поголем е притисокот кон судиите и заради тоа ке гледаме се полошо првенство. Мислам дека добар потек ке биде со доведување на судии од странство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom