Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Даворче сам против светот. :cuc: Директно навреди 47 луѓе од форумот. Не се добиваше бан за навреда?

Можете да ми попушите заедно сите 47 души, па нека ме банираат.

ЧЕНТО

Да му ебам мајката, ти као постар ваков муабет да тераш. Баерн се лузери во поглед на финалињата, а не дека се постојани лузери во континуитет. Тоа не е така.
Три финалиња од 99 па наваму, загубени, каде грешам во кажаното?[/quote]

Викаш прво ова:
Секогаш фаворити, ќе им дојде една Италија, ќе ги исплеска и чао-пријатно. Е така, сега уживајте во филмот непобедливи, дур не ви падне Барселона, а многу сакам тоа да се случи, па да го видите Бога.

Па ова:
Баерн Минхен поставува нови стандарди и норми.

Тоа ти се вика,сам себе го убијал.....

Пријатно!

:P

Или на овој Бога мислеше:
jeremy-chelsea.jpg

Ja преценив Барселона, очајно играа вчера. Што не значи дека нема простор да се подобрат на реваншот. Па колку-толку да победат.
А, ако земам да ви барам постови, што и како сте пишувале, па сами сте се фаќале во вистински замки, кај ќе биде крајот. Ма да немам таква намера, засега.
--- надополнето: 24 април 2013 во 17:38 ---
Можете да ми попушите заедно сите 47 души, па нека ме банираат.

ЧЕНТО

Да му ебам мајката, ти као постар ваков муабет да тераш. Баерн се лузери во поглед на финалињата, а не дека се постојани лузери во континуитет. Тоа не е така.
Три финалиња од 99 па наваму, загубени, каде грешам во кажаното?

Викаш прво ова:
Секогаш фаворити, ќе им дојде една Италија, ќе ги исплеска и чао-пријатно. Е така, сега уживајте во филмот непобедливи, дур не ви падне Барселона, а многу сакам тоа да се случи, па да го видите Бога.

Па ова:
Баерн Минхен поставува нови стандарди и норми.

Тоа ти се вика,сам себе го убијал.....

Пријатно![/quote]

Ја преценив Барселона сезонава. На бесилка во Центар, ќе биде доволно?

...Баерн и Борусија ќе треба да бидат едно 2-3 пати подобри од што се, да бидат подобри дури и од двете екипи со исто толку голема разлика за да поминат. А не се. Тоа значи да ги надминат дури и евентуалните „судијски грешки“ кои многу лесно се случуваат, нели. А уште еднаш да повториме, факт е дека не се подобри ниту од Реал ниту од ФКБ. Колку и вие да се „лупате во гради“ без оглед кој за кој клуб навива. Еднаш греши УЕФА. Двапати НЕ. (минатогодишното враќање на 40% од аранжманите од арапскиот свет и откажувањето на неколку крупни директни тв преноси во замена за одложена снимка, која каде-каде е поефтина, од минатогодишното финале, беше доволна лекција за УЕФА. За жал, колку и јас да не сакам да прифатам дека е така, така е.) А реално да збориме, сите 4 екипи се топ и совршено силни. И секоја од 4-те екипи може да го освои трофејот...но, но... во се` прво има КЕШ...па после ќе правиме муабет за навивачи и симпатии... УЕФА и ФИФА се водат само по тој принцип...а ние овде можеме и да Нова година да се караме кој бил во право, а кој не... :pos:

Он ептен го разбира фудбалот....

Кралица на водите у превод.

Ставете нешто од Филе бе, се разбуди ли човекот после бурната ноќ :pos:

Како што разбрав, Барса биле прв тим во полуфинале од ЛШ кој загубил со 4-0.

Шпекулацииве дека утре ќе објавеле и за Левандовски у Баерн се верни? :eek:

Borussia Dortmund striker Robert Lewandowski will join Bayern Munich in the summer, according to the agent of the Bavian club's coach, Jupp Heynckes.

Speaking to Spanish radio station 'COPE', agent Enrique Reyes said: "Bayern have signed Lewandoski. Yes, right now, they have Lewandowski and Götze.

Igorcemk Mario Gómez !?

Borussia Dortmund striker Robert Lewandowski will join Bayern Munich in the summer, according to the agent of the Bavian club's coach, Jupp Heynckes.

Јас пак прочитав нешто друго:
Дека имало шанси и Хумелс да си замине од Дортмунд и тоа од лето се очекувало да биде во Минхен:
Bericht: Hummels auf dem Sprung zu Bayern

München - Setzt der FC Bayern im Transfer-Wahnsinn noch einen drauf und verpflichtet nach Mario Götze mit Mats Hummels einen weiteren Star von Borussia Dortmund? Einem Bericht zufolge spielt der Verteidiger ab Sommer in München.

http://www.tz-online.de/sport/fc-ba...l-wechsel-bayern-muenchen-stehen-2870255.html

Speaking to Spanish radio station 'COPE', agent Enrique Reyes said: "Bayern have signed Lewandoski. Yes, right now, they have Lewandowski and Götze.

Igorcemk Mario Gómez !?

Овие шпекулации не се нови, ги има веќе 2 месеци и затоа не би се чудел. Дортмунд нема да го даде летово испод 30м ЕУР а Баерн нема да ги плати, така да најрано 2014 би одел таму (ако не се појави друг интересент оти Лева не пребира каде ќе оди).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom