Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Не офтопицирајте и тука!

Постовите беа избришани од мене или од Фантом поради тоа што тие постови беа претходица на кавга која следуваше! Значи продолжи со лични навреди надоле.

Бојан, нов си тука и треба да ги разгледаш правилата. А тие гласат дека на Фан темите треба да пишуваат само фановите или оние кои не провоцираат. Ако некои фанови на тим, се нашле навредени од постот, наша работа е да ја прекинеме таа „дискусија“.

За исти такви постови, никој не би се лутел ако се на Италијанско првенство, или Лига на шампиони, или во твојот случај: Шпанско првенство, ниту пак ќе бидат избришани.

Ајде сега да се вратам Он топик

Цезар тоа што има најдобра оценка не е многу многу добро.
Ок, потврдува дека сега е еден од најдобрите голмани, но, сепак, не е добро за тимот...

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Nitu ednas ne sum navredil nekoj fan na forumov ili pak klub, JAS NAVIVAM ZA INTER, drugite klubovi gi pocituvam imam odredeni simpatii kon nekoj od timovite od drugite ligi, no nemam nisto protiv ostanatite timovi, ne gi mrazam i ne se potsmevam na porazite kako sto toa go pravat pola od clenovite na forumot poso se deca i niv toa im e interesno.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Честит 100ти роденден, браќа интеристи!

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Најголем подарок ке ми биде ако го поминиме Ливерпол ништо друго.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
така е кој сака играч нека го донесат на лето само да ги поминеме ливерпул.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Да, во право сте за тоа. Сега треба да се размислува САМО на Ливерпул.

И ајде Димитар, Јове и кој има други навивачи на Интер на форумов од Битола да одиме организирано во ГТ да го гледаме натпреварот. Ќе биде многу интересно.. добра атмосвераи ако даде Господ да победиме ќе биде луда и незаборавна вечер!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ајде среќен нека ви е роденденот Амброзијана.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Најдобар подарок за 100 - години секако ќе биде да го минеме Ливерпул. Мислам дека можеме ако ништо друго да извадиме барем продолженија, а после се е можно. Ме загрижува што ќе мора да игра Бурдисо, осеќам дека ќе направи некоја глупост и ќе добие црвен. Нека ми каже некој дали Хименез е достапен зашто не сум го забележал во задно време? Ако не е повреден мислам дека треба да игра за побрзо темпо и Суазо во нападот заедно со Ибра.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Знам дека натпреварот со Ливерпул ви е приоритетен али разликата во првенството и добрата форма на Рома и не гарантираат лесно освојување на Скудетото ( т.е. на 11 кола до крајот многу е рано за истото да се зборува ) , плус 80% сме пред елиминација од Лигата на Шампионите значи доколку истото се реализира имаме деморализирање на тимот кое со оглед на лошата игра во вториов дел на првенството може негативно да се ефектира во серија А така да следново верувам би ве интересирало т.е. еве го редоследот до крајот на првенството :

- Интер ---------------------------------- Рома

28. Палермо h ------------------------ Милан h
29. Џенова а ------------------------- Лацио
30. Јуве h ---------------------------- Емполи h
31. Лацио а -------------------------- Kaљари а
32. Аталанта а ----------------------- Џенова h
33. Фиоренина h ---------------------- Удинезе а
34. Торино а -------------------------- Ливорно h
35. Каљари h ------------------------- Toрино h
36. Милан ----------------------------- Сампдорија а
37. Сиена h --------------------------- Аталанта h
38. Парма а --------------------------- Kaтанија а

* Блондираните се според мене доста тешки натпревари и има веројатност од губење на бодови дал 2 или 3 не е битно , не се чудете за Аталанта , го победија Милан , се борат за излез во Европа , истото важи и за Торино , Парма се бори за опстанок и тн и тн т.е. со други зборови имаме потежок распоред од Рома а 6 бода предност кој ништо не гарантираат .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Знам дека натпреварот со Ливерпул ви е приоритетен али разликата во првенството и добрата форма на Рома и не гарантираат лесно освојување на Скудетото ( т.е. на 11 кола до крајот многу е рано за истото да се зборува ) , плус 80% сме пред елиминација од Лигата на Шампионите значи доколку истото се реализира имаме деморализирање на тимот кое со оглед на лошата игра во вториов дел на првенството може негативно да се ефектира во серија А така да следново верувам би ве интересирало т.е. еве го редоследот до крајот на првенството :

- Интер ---------------------------------- Рома

28. Палермо h ------------------------ Милан h
29. Џенова а ------------------------- Лацио
30. Јуве h ---------------------------- Емполи h
31. Лацио а -------------------------- Kaљари а
32. Аталанта а ----------------------- Џенова h
33. Фиоренина h ---------------------- Удинезе а
34. Торино а -------------------------- Ливорно h
35. Каљари h ------------------------- Toрино h
36. Милан ----------------------------- Сампдорија а
37. Сиена h --------------------------- Аталанта h
38. Парма а --------------------------- Kaтанија а

* Блондираните се според мене доста тешки натпревари и има веројатност од губење на бодови дал 2 или 3 не е битно , не се чудете за Аталанта , го победија Милан , се борат за излез во Европа , истото важи и за Торино , Парма се бори за опстанок и тн и тн т.е. со други зборови имаме потежок распоред од Рома а 6 бода предност кој ништо не гарантираат .
Мислам дека можеме да вратиме дел од поените предност пред Рома во наредните 2 натпревари. Интер не смее да си дозволи луксуз и мора да освои 6 бода, а Рома игра прво со Милан па со Лацио, 2 дерби натпревари во кои се надевам дека ќе освои шо е можно помалку бодови. Притисокот е врз Интер, и доколку се зголеми оваа предност ќе може барем малку да се ослободиме од овој притисок и порелаксирано да влеземе во дербито за Италија.
Јас не верувам дека Рома има капацитет да победи најголем ден од натпреварите до крај. За разлика од Интер, Рома е потенка на клупата и се надевам дека со еден пад во формата ќе го загуби чекорот со Интер.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Мислам дека можеме да вратиме дел од поените предност пред Рома во наредните 2 натпревари. Интер не смее да си дозволи луксуз и мора да освои 6 бода, а Рома игра прво со Милан па со Лацио, 2 дерби натпревари во кои се надевам дека ќе освои шо е можно помалку бодови. Притисокот е врз Интер, и доколку се зголеми оваа предност ќе може барем малку да се ослободиме од овој притисок и порелаксирано да влеземе во дербито за Италија.
Јас не верувам дека Рома има капацитет да победи најголем ден од натпреварите до крај. За разлика од Интер, Рома е потенка на клупата и се надевам дека со еден пад во формата ќе го загуби чекорот со Интер.
+ Рома продолжува во Лига на Шампиони , за разлика од Интер

(се надевам дека грешам)

А

Адриано

Гостин
Happy 100th birthday Internazionale!
Честито на ИНТЕР за 100 годишнината нека се множат до милион!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom