Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
честито победа а сега мислите кон ливерпул. баш ме интересира како манчини ке му се спротистаи на бенитез. веројатно овој пак тактички ке го уништи а манчини ко манчини очекуваm со тројца во напад да почне. но да почекаме до натпреварот може манчио ке не изненади :)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Што се случува со КивУ ќе игра ли со Ливерпул оти имаше некој повреда со рамото па викаа дека ќе паузира 2 недели ако и он не игра кој ќе биде во одбрана Ривас и Бурдисо а тоа е рамно на нула ме плаши самата помисла дека скоро пола тим и повеќе ни е повреден но сепак Ливерпул ќе падне и ние одиме понатаму..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај честито победа. Ама не треба многу да се радувате на победава, си знаете, треба да се фокусирате на мечот со Ливерпул.
Со една извонредно добра игра може да идете даље, ама ќе биде тешко во секој случај.

Поздрав!

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Kiuvu ke bide del od sostavot sigurno, ako ne moze MORA, mislam deka defanzivata ke bide kako deneska, Maikon desno, Kivu i Burdiso centralni i ZANETI levo

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
а може линк со головите!?
не можам да ги најдам...
:salut:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
pak ke ni zborat za penalot pak ke vikaat kontroverzen, deka dobivame pomos od sudiite ccccc

С

Спенсер

Гостин
ajde cestito neka ni e,usten edna pobeda, sega uste so liverpool da izigrame dobro, pozdrav

А

Адриано

Гостин
Хименез=д.Бекам за слободниов стварно ама го пронајде молим.
А за првиот гол тоа беше чист пенал.
Првен беше влечен за рака од едниот а другиот клизаше.
Да не беше влечен ке имаше чист удар кон голот без да биде попречен од било кој!
како и да е 3 бода у џеп!
Значи утре рома шо и да направи поблиску од -6 неможе да дојде!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Хименез=д.Бекам за слободниов стварно ама го пронајде молим.
А за првиот гол тоа беше чист пенал.
Првен беше влечен за рака од едниот а другиот клизаше.
Да не беше влечен ке имаше чист удар кон голот без да биде попречен од било кој!
како и да е 3 бода у џеп!
Значи утре рома шо и да направи поблиску од -6 неможе да дојде!

Па ја како што читав на нетов и не било баш пенал , еве цитат . . .

'' Cambiasso was brought down but replays show he was outside the box, however the referee pointed to the spot. It was a highly dubious decision and the penalty seemed harsh. It was scandalous and should not have been given. ''

edit : Сеа глеав highlights од мечот , имаше фаул али на самата линија од шеснаесетникот така на Да фаул беше али не и пенал .

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
citatot ti od goal taka da oni malku preuvelicuvaat kako i site mediumi no mene me cudi zasto samo koga inter ke dobi poklon site zborat , Raul dade gol od ofsajd protiv ROMA i toa bese edno metro nikoj ne spomna niso. Misalm deka Morati treba da im naredi takvite pokloni u aut da gi sutiraat zoso stalno ke ni vikaat titulata vi e pokloneta

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добра игра победивте,заслужено...Но мислам дека ви дојде крајот во Лигата на Шампионните.Жалам.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom