Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
честито победа а сега мислите кон ливерпул. баш ме интересира како манчини ке му се спротистаи на бенитез. веројатно овој пак тактички ке го уништи а манчини ко манчини очекуваm со тројца во напад да почне. но да почекаме до натпреварот може манчио ке не изненади :)

Што се случува со КивУ ќе игра ли со Ливерпул оти имаше некој повреда со рамото па викаа дека ќе паузира 2 недели ако и он не игра кој ќе биде во одбрана Ривас и Бурдисо а тоа е рамно на нула ме плаши самата помисла дека скоро пола тим и повеќе ни е повреден но сепак Ливерпул ќе падне и ние одиме понатаму..

Ај честито победа. Ама не треба многу да се радувате на победава, си знаете, треба да се фокусирате на мечот со Ливерпул.
Со една извонредно добра игра може да идете даље, ама ќе биде тешко во секој случај.

Поздрав!

Kiuvu ke bide del od sostavot sigurno, ako ne moze MORA, mislam deka defanzivata ke bide kako deneska, Maikon desno, Kivu i Burdiso centralni i ZANETI levo

а може линк со головите!?
не можам да ги најдам...
:salut:

pak ke ni zborat za penalot pak ke vikaat kontroverzen, deka dobivame pomos od sudiite ccccc

ajde cestito neka ni e,usten edna pobeda, sega uste so liverpool da izigrame dobro, pozdrav

Хименез=д.Бекам за слободниов стварно ама го пронајде молим.
А за првиот гол тоа беше чист пенал.
Првен беше влечен за рака од едниот а другиот клизаше.
Да не беше влечен ке имаше чист удар кон голот без да биде попречен од било кој!
како и да е 3 бода у џеп!
Значи утре рома шо и да направи поблиску од -6 неможе да дојде!

Хименез=д.Бекам за слободниов стварно ама го пронајде молим.
А за првиот гол тоа беше чист пенал.
Првен беше влечен за рака од едниот а другиот клизаше.
Да не беше влечен ке имаше чист удар кон голот без да биде попречен од било кој!
како и да е 3 бода у џеп!
Значи утре рома шо и да направи поблиску од -6 неможе да дојде!

Па ја како што читав на нетов и не било баш пенал , еве цитат . . .

'' Cambiasso was brought down but replays show he was outside the box, however the referee pointed to the spot. It was a highly dubious decision and the penalty seemed harsh. It was scandalous and should not have been given. ''

edit : Сеа глеав highlights од мечот , имаше фаул али на самата линија од шеснаесетникот така на Да фаул беше али не и пенал .

citatot ti od goal taka da oni malku preuvelicuvaat kako i site mediumi no mene me cudi zasto samo koga inter ke dobi poklon site zborat , Raul dade gol od ofsajd protiv ROMA i toa bese edno metro nikoj ne spomna niso. Misalm deka Morati treba da im naredi takvite pokloni u aut da gi sutiraat zoso stalno ke ni vikaat titulata vi e pokloneta

Добра игра победивте,заслужено...Но мислам дека ви дојде крајот во Лигата на Шампионните.Жалам.:toe:

Добра игра победивте,заслужено...Но мислам дека ви дојде крајот во Лигата на Шампионните.Жалам.:toe:

Едно е да мислиш а друго е да тврдиш :pehar:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom