Сингл, повеќе години?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Кајгана и се е можно ... :D
Инаку мислам дека Мартин е трололојко ...
Целава тема му е тапа ... еднаш вика вака, му давате совет, па вика не така туку онака ... башка изгледот му е да речеме просечен(не е грд, далеку од тоа), а и не би рекол дека е глупо дете ... трола бе гарант !
Можеби темава е тапа, ама морате да признаете дека ако се прочита од крај до почеток може да се научи нешто. Нели?:)
--- надополнето: 22 април 2013 во 22:48 ---
А бабите се уште полесни и од МИЛФ-иците, замисли!
Да не спомнувам дека може и за наследство да се "омрсиш" ;)
Хахаха ме изнасмеа :pos: Добра си

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Се јавив на бројот, ми се јави еден маж од Струга кој имал отпад за коли. Се договоривме да видам едни бандажи за Опел.
Сполај ти.
Абе од кај него имам земено брисач за колана.:D

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Сега на сите да им го надокнадиш времето, што те сфатија сериозно, и кој висеа овде со сериозни совети, кој ни психијатар не би ти ги дал.
Лопатару!

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Сега на сите да им го надокнадиш времето, што те сфатија сериозно, и кој висеа овде со сериозни совети, кој ни психијатар не би ти ги дал.
Лопатару!
Пази кого викаш лопатар. Љубен Бошковски викаше лопатару еден и ене го сега во затвор дреме:)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
, нема шанса , поминала покрај Прилеп :icon_mrgr: (во прошлоит живот) . .. повеќе личи на скопјанка

АЈДЕ сега ДА гласаме - ДА лИ Е ТРОЛ , :
колко се ЗА , Против , и водржани. .

:)

:)

:);)
абе не само шо сум од прилеп , туку и од центаро од прилеп , и не ништете ми го бизнисо иам еден хектар тутун ми треба мажјак да ми го работи...Пиратик...љубов моја ...цвејче мое овенато:love::X3: дали ке дојдиш од метрополата кај мене во прилеп тутун да бериш? че прајме и пауза
--- надополнето: 22 април 2013 во 23:49 ---
Чисто информативно само прашувам ...
пс
продавам и ножој , по чекичар по мустра ги прајме

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Можеби темава е тапа, ама морате да признаете дека ако се прочита од крај до почеток може да се научи нешто. Нели?:)
и
Не.
Пошто сите што ти даваа совети, веќе ги знаеа тие работи.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ја мислам дека песнава е трејдмарк на темава, и дека би било правилно да се најде во првиот пост :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.288
Прво со новава фризура посра веројатно 80% од машкиве на форумов, од просечен изглед отиде во горната табела, второ со секс-теткицата за стално, посра 95%:pos:
Драстични промени во споредба со првиот пост :D

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
шта могу друго веч да жалим те

Kajgana Shop

На врв Bottom