- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.414
Лелелеј, дали тоа од темава ќе се создаде врска??Од кај си ... јас сум од Скопје ...
Лелелеј, дали тоа од темава ќе се создаде врска??Од кај си ... јас сум од Скопје ...
Чисто информативно само прашувам ...Лелелеј, дали тоа од темава ќе се создаде врска??
Не сум трол, ама тоа го кажав за да се задоволат тие што цело време велат дека тролам.Пиратик аман бе на 26 години муабетиве од кај си. Префрли се на пп, не не терај да читаме вакво пуштање.
Мартин абе трол си озбилно?
, нема шанса , поминала покрај Прилеп (во прошлоит живот) . .. повеќе личи на скопјанкаПрилепско мајмунче.
Да ја видиш мојата милфица како изгледа, одма ке ти стане јасно дека таа не е измислена Многу е "убава"Не си трол штом имаш профил на flirtic, само муабетот за милфицата ти е измислен.
Се јавив на бројот, ми се јави еден маж од Струга кој имал отпад за коли. Се договоривме да видам едни бандажи за Опел.а од кај си ? колку години имаш ? шо работиш ? 071 245122 еве ти мој број ...киссс
Па зар ти сумљаше у кајганџииве ?Јас заборавив дека постои профилов а ти си ми го нашол
Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.Да ја видиш мојата милфица како изгледа, одма ке ти стане јасно дека таа не е измислена Многу е "убава"
Grdite milfici se daaaaaaaaleku polesni od nekoi si malecki 19 godisni devojcinja.Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.
Ова е сликано на времето кога имав воља за вежбање . Набргу се откажав. Боље бити слаб него ли уморанПа зар ти сумљаше у кајганџииве ?
Не знаеш ти изглеа каква машинерија е Кајгана
Иначе да го однесеме тролањето on a whole new level
http://www.flirtic.com/rating/profile/1388458
=
ова
Богами, ако бидне нешто, Мартина кум да го викаатЛелелеј, дали тоа од темава ќе се создаде врска??
Кајгана и се е можно ...Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.
А бабите се уште полесни и од МИЛФ-иците, замисли!Grdite milfici se daaaaaaaaleku polesni od nekoi si malecki 19 godisni devojcinja.